TAKO TO RADE ZVIJEZDE

Slavne otkrivaju svoje seksi tajne

12.02.2009 u 08:00

Bionic
Reading

Cameron Diaz ne voli glumiti u krevetu, Carmen Electra je uvijek spremna i opremljena za seks, Scarlett to voli u automobilu, a Jessica Alba i Kate Beckinsale vole svoje drage iznenaditi seksi uniformama

Neke zvijezde ponekad se otvore i odgovore na poneko škakljivo pitanje. Zbog težnje za samoreklamom jer su svjesne da će tu izjavu prenijeti svi svjetski mediji ili zbog toga što su ih spretni novinari navukli, sad nije ni bitno.

Keeley Hazell

Prpošna Drew Barrymore jednom je prilikom priznala da voli trčati gola po polju jer se tako osjeća najslobodnije. 'Volim se voziti po Irskoj i parkirati automobil pa otrčati u polje i strgati odjeću sa sebe te tako gola trčati po žitnim poljima. Tako se osjećam kao jedno s prirodom', kaže Drew.

Prsta engleska ljepotica Keeley Hazell bi pak najviše željela jednu noć provesti kao zečica. 'Zbilja bih voljela kupiti veliki okrugli krevet, ima nešto prosto i zaista seksi u tome. Hugh Hefner ima jedan, a i ja bih silno željela imati takav', kaže Keeley. Da i interijeri mogu poslužiti kao stimulacija u seksu, potvrdila je i glumica Heather Locklear, koja akciju voli pratiti uživo na ogledalima koja se nalaze oko kreveta jer tako može vidjeti svaki djelić.

Zanosna holivudska diva Scarlett Johansson ne samo da izgleda vruće, nego je takva i u krevetu. 'Volim se seksati u automobilu. Kad bih željela nešto totalno seksi i ludo, onda bi to bio seks na zadnjem sjedištu', ne skriva Scarlett.

Carmen Electra

Lijepa brineta Kate Beckinsale više voli primati naredbe nego naređivati. Tako je priznala da kad su razdvojeni sa suprugom flertuje preko web kamera, a najviše voli primati njegove naredbe koje seksi krpice treba odjenuti. Da seksi uniforme i izazovno rublje zbilja pale, uvjerena je i Jessica Alba. 'Muškarce je vrlo lako vizualno stimulirati. Njima nije teško manipulirati. Sve što trebaš je obući nešto seksi', smatra ona.

Glumica Eva Longoria ne shvaća seks olako, već mu pristupa na malo višem nivou. Zbog supruga Francuza odlučila je naučiti francuski, da si mogu na tom jeziku šaputati proste riječi u krevetu.

Seksi starleta Carmen Electra mišljenja je da za seks žena treba biti spremna u svakom trenutku. Budući da ona očito ništa ne prepušta slučaju, sa sobom u automobilu uvijek ima seksi paketić u kojem se nalazi sjajilo, parfem i štikle.

Kelly Brook


Halle Berry
kaže da je najvažnije znati što ti je seksi, a njoj su seksi – špageti, pogotovo kad su servirani na vrhovima muških prstiju.

Atraktivna Kelly Brook kaže da je vitka zbog toga što se puno seksa, no priznaje da ima nekih granica koje nikad ne bi mogla prijeći. 'Ne razumijem zašto ljudi žele snimati svoj seks. Pogotovo kad znaju što bi se moglo dogoditi. Ako se voliš gledati, onda spojiš kameru na TV i gledaš uživo, a ne snimaš ga', preporučila je Kelly.

Cameron Diaz je glumica, no tvrdi da glumi nema mjesta kad je seks u pitanju. 'Seks je najbolja stvar. Trebaš znati uživati u seksi osjećaju i ništa ne glumiti. Seks je stvar trenutka i ponekad to uključuje sramežljivost, a ponekad napad. No glumljenje je uvijek najgori izbor i nikad ne ispadne onako kao želiš', tvrdi Cameron.

Poznato je da pjevačica Lily Allen ne mari previše za to što će reći, pa je jednom rekla da mašta o lezbijskom seksu, i to jako često, a priznala je i da je jednom prilikom uživala u akciji s dvije blizanke.