P DIDDY:

Ovisnik sam o seksi SMS porukama

20.10.2010 u 07:00

Bionic
Reading

Glazbenik koji je na glasu kao veliki partijaner i zavodnik otkrio je da je pravi ovisnik o škakljivim SMS porukama, ali i ne samo o njima

Sean Combs aka P Diddy ljubovao je s mnogim showbizz damama, između ostalih i s Jennifer Lopez, a ovaj 41-godišnjak kaže da obožava slati seksi SMS poruke svojim djevojkama. Osim toga, P Diddyju nisu strani ni golišavi MMS-ovi kojima često razveseli svoje partnerice.

'Reći ću vam jedno. Pravi sam umjetnik kad treba slati seksi SMS ili MMS poruke. Mobilna telefonija je unijela veliku živost u moj ljubavni život. Nevjerojatno je koliko imam inspiracije za takve stvari', raspričao se o svom seksualnom životu ovaj glazbenik bez dlake na jeziku u talk showu kod Davida Lettermana.

P Diddy kaže da svoj mobitel ne ispušta iz ruke, a posebno ga, kako kaže, privlači fotografiranje.

'Ne mogu si pomoći, stalno fotkam. Naravno, kad fotke 'određenih' dijelova tijela dobro ispadnu, moram odaslati takav MMS. To je jače od mene', dodao je P Diddy usput se kroz šalu pohvalivši proporcijama svojih intimnih dijelova.

Slavni je glazbenik otkrio i da se nema namjeru ženiti te da ne vjeruje u instituciju braka. No čini se da mu zabave nimalo ne manjka. Naprotiv.