BLAŽEN U HAREMU

Hefner u Sanremo stiže sa 40 zečica

11.02.2009 u 10:00

Bionic
Reading

Hugh Hefner na ovogodišnji talijanski glazbeni festival, popularni Sanremo, odlazi u pratnji čak 40 svojih atraktivnih zečica. Kako bi boravak u Italiji bio što ugodniji za njega i njegovu zanosne pratilje, Hefner je za svoj harem odlučio rezervirati cijeli hotel

Slavni vlasnik Playboya pozvan je u Sanremo koji se održava 20. veljače, ali je organizatorima postavio svoje uvjete. Ostarjeli zavodnik je zatražio da hotel čije se ime čuva u tajnosti tijekom njegova boravka za druge goste bude zatvoren kako bi  njegove zečice i on mogli uživati bez znatiželjnih pogleda.

No, nije se zaustavio samo na tom zahtjevu. Tražio je da apartman u kojem bude smješten obavezno ima jacuzzi kadu, a da konobarice i sobarice moraju biti odjeven u lateks. Da mu se slučajno ne bi dogodilo da u tom seksi okruženju zakaže hidraulika, Hefner je naručio hrpe Viagre.

Tijekom boravka zaželio je i vlastitog kuhara koji će mu kuhati jela isključivo sa seksi predznakom, za koju se vjeruje da povećava libido, poput raznih školjki, začina kao što su šafran, ljuta crvena paprika ili crna čokolada. Morat će im pripravljati i energetske napitke kao što su kokteli Seven Tiki koji se radi od ruma, naranče i vatre, a Hefu je omiljen.
Priča se da će u jednom apartmanu, osim zečica, odsjesti i Hefov kardiolog od povjerenja jer, kad se uzmu u obzir Hefove 82 godine, toliko polugolih zečica i Viagra, bolje je biti spreman na sve.