MALE TAJNE

Boja rublja otkriva kakva ste ljubavnica

14.10.2010 u 06:47

Bionic
Reading

Vatrena crvena, nevina bijela ili tajanstvena crna? Kada se idući put uputite u kupnju donjeg rublja, pripazite koju boju odabirete. Naime, upravo boja donjeg rublja otkriva koji ste tip ljubavnice

Nedavno provedeno istraživanje pokazalo je da će se više od polovice žena odlučiti za donje rublje svjetlijih tonova te ono u boji kože, a izbjegavat će klasično bijelo i crno donje rublje, kao i čipku.

Nemojte prepustiti slučaju izbor donjeg rublja

Pretpostavlja se da su na promjenu izbora velik utjecaj imale i zvijezde poput Eve Mendes, koja tvrdi da se osjeća seksi ili gola ili odjevena u klasično donje rublje. I Katy Perry je za naslovnicu magazina Rolling Stone izabrala grudnjak i gaćice boje kože umjesto izazovne čipke.

Stručnjakinja Donna Dawson tvrdi da svaka boja donjeg rublja ima svoje značenje i skrivenu poruku. Tako su žene koje se odluče za rublje svjetlijih tonova te ono boje kože opuštene, čvrsto stoje na zemlji te poručuju da nemaju što kriti.

Tople i jake boje kao što su crvena, narančasta i žuta potiču osjećaj uzbuđenja te nam čak mogu povisiti krvni tlak, povećati otkucaje srca i ubrzati disanje. Zato crveno donje rublje otkriva energičnu i strastvenu ženu koja preuzima inicijativu. Međutim, takve žene su i sklonije većim promjenama raspoloženja te iskazuju povećanu potrebu za dramatikom.

Žene koje vole ružičasto donje rublje su romantične, nježne i osjećaju jaku potrebu za pažnjom. Isto tako, one su vrlo ženstvene, putene i gotovo nikada se neće odvažiti preuzeti inicijativu. Izboru crnog donjeg rublja sklonije su snažne žene koje su ujedno vrlo strastvene i zanosne. Suprotnost tome je bijelo donje rublje koje otkriva nevinost i podložnost. Takve žene su često spremne na kompromise te su voljne učiti nove stvari.