Ljubav i seks A NIJE SEKS…

Što žene zaista žele u vezi?

  • Autor: tportal.hr
  • 7.10.2010 14:18:37
  • 7.10.2010 12:30:21

Muškarci se, čini se, bespotrebno brinu oko toga jesu li dobri ljubavnici. Žene će, pokazalo je istraživanje, prije prekinuti vezu jer ih partner emocionalno zapostavlja nego zato što je loš u krevetu

Gotovo polovica žena koje su sudjelovale u istraživanju priznalo je da su im intimnost i emocionalno razumijevanje najvažniji u vezi. Zanimljivo je da je samo dva posto njih stavilo seks na prvo mjesto.

Na pitanje koji je najvjerojatniji razlog za prekid veze, 38 posto žena navelo je nedostatak emocionalne potpore, a ponovo je tek dva posto navelo seks.

'Današnje mlade žene su osvježavajuća vrsta modernih tradicionalista, drže se onog što im je važno, u smislu nezavisnosti i jednakosti, ali isto tako žele imati ispunjenu potrebu za ljubavi i vezom', objasnila je rezultate istraživanja britanskog izdanja magazina Elle psihologija Sally Brampton.

Rezultati su pokazali da 85 posto žena vjeruje da ne postoji savršena veza, ali su puno emotivnije i romantičnije od žena prije 25 godina te na prvo mjesto svojih potreba u vezi stavljaju emocionalno razumijevanje i intimnost.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
ModaKomoda Pročitaj više
Horoskop
Horoskop Pročitaj više