ŠTO JE SLJEDEĆE?

Nives Celzijus se želi seksati na krovu Realovog stadiona

10.02.2009 u 09:00

Bionic
Reading

Nives i Dino Drpić ne prestaju šokirati njemačkoj javnost svojim izjavama. Nakon što je Drpić zatražio da nosi broj 69 na dresu, što mu u Njemačkom nogometnom savezu nisu dopustili, Nives je za njemački Bild izjavila da joj je velika želja seksati se na krovu madridskog stadiona Santiago Bernabeu

Iako su Drpićeve njemački mediji usporedili s najpoznatijim bračnim parom iz nogometnog svijeta, prozvavši ih balkanskim Beckhamovima, Nives odbacuje usporedne s najpoznatijim estradno-sportskim parom: 'Beckhami su mi potpuno nezanimljiv par, a Van der Vaartovi su puno ljepši.'

Za svog supruga kaže da je najljepši nogometaš, a nakon njega najzgodniji joj je veliki zavodnik Portugalac Cristiano Ronaldo. Priznala je da je, dok je bila mlađa, iznad kreveta imala postere nogometaše, i to Alessandara Neste i Pipa Inzaghija.

Nives je mudro odbila komentirati seks na maksimirskom travnjaku, ali je zato otkrila da joj je san poseksati se na krovu Santiago Bernabea.

'Najljepše seksualno iskustvo u životu vam neću otkriti. To ostaje moja tajna, ali seks na krovu stadiona Santiago Bernabeu mi je najveća želja', rekla je Nives. Također je rekla da misli da je seks prije utakmica uvijek problematična tema, no ne misli da on utječe na izvedbu na travnjaku.