MREŽA ŽENSKAROŠA

Misli li on ozbiljno ili se samo igra s vama?

04.10.2010 u 08:43

Bionic
Reading

U vezi ste? Ili ipak niste? Čim ne možete odrediti prirodu vašeg odnosa, znajte da nešto nije u redu. Vjerojatno ste se zapleli u mrežu ženskaroša. Kao što ste se zapleli, možete se i rasplesti

Ima nešto vrlo privlačno u ženskarošima. Baš zato žene i padaju na njih. Međutim, takve veze kradu vrijeme, ali i vaše samopoštovanje. Dok vi mislite da gradite stabilan odnos, on leti za drugima. Jeste li u vezi sa ženskarošom i kakvi su uopće njegovi planovi s vama? Doznajte i povucite pametne poteze.

Slatkorječivost
Ženskaroši jako dobro znaju s riječima. Vrlo su elokventni, a riječi su im pravi melem za ženske uši. Problem je što takav muškarac uvijek ostaje samo na riječima. Ako sumnjate da je vaš muškarac takav, prisjetite se svega što vam je pričao. Ako gotovo ništa od rečenog nije ispunio, vrlo vjerojatno nema ozbiljne namjere. Ne zaboravite da djela govore više od riječi.

Kad se veza sa ženskarošom koliko toliko ustali, shvatit ćete da se u cijeloj priči ne osjećate baš najbolje
Skrivanje u javnosti
Obratite pažnju na to kamo vas izvodi. Koliko god vama večere uz svijeće s njim izgledale romantično, istina je možda ipak drukčija. Ako uočite da uglavnom izlazite u restorane na rubnim dijelovima grada i gdje nema puno ljudi, vrlo vjerojatno se skriva. Ne želi da druge žene pomisle da je zauzet. Ako sumnjate na takvo ponašanje, idući put vi izvedite njega, i to na najpopularnije mjesto u gradu, pa ćete vidjeti kako će reagirati.

Lude bivše

Govori li katkad od bivšim djevojkama? Na koji način govori o njima? Ako primjećujete da za njih ima uglavnom ružne riječi, možete biti sigurni da će tako u budućnosti govoriti i o vama. Često ženskaroši za svoje bivše znaju reći da su lude. Zanimljivo je da je zajednički nazivnik svima njima upravo on. Stoga, pažljivo ga slušajte kad govori o bivšima.

Vruće – hladno

Jučer ste razgovarali sat vremena telefonom i on je bio divan i nježan, a danas uopće ne odgovara na vašu poruku? Prošli tjedan vam je svaki dan slao 10 poruka, a sada već šest dana samo šuti? To je zapravo tipičan obrazac svakog ženskaroša. Malo je vruć pa je onda hladan. Sad ga ima i ima ga puno, a onda ga uopće nema, pa ga opet ima i tako do unedogled. Važno je da znate samo jednu stvar – kad ga nema, onda je sigurno s drugom ženom. Tužno i bolno, ali istinito.

Nametanje osjećaja krivnje
Muškarci koje krase odlike ženskaroša zainteresirani su ponajviše za seks. Nemojte da vas zavaraju dugi i lijepi razgovori te zavodljive geste. Njemu je u prvome planu ipak seks. Ako inzistira na seksu unatoč tomu što se vi još uvijek ne osjećate sigurnom za taj korak, možete biti sigurni da je seks sve što od vas želi. Ako shvati da vi stvarno ne želite, pokušat će vam nametnuti osjećaj krivnje. Napravit će to tako dobro da nećete ni shvatiti što vas je snašlo i vrlo brzo naći ćete se među plahtama.

Samo još jednom
Kad se veza sa ženskarošom koliko toliko ustali, shvatit ćete da se u cijeloj priči ne osjećate baš najbolje. Možda ćete i poželjeti van iz tog odnosa, ali to neće biti tako jednostavno. Naime, ženskaroši su vrhunski ljubavnici i vi ste već navikli na njegove dodire, pa se toga teško odreći. Možda ćete samoj sebi reći – samo još jednom i nikada više! Nažalost, to – samo još jednom – dogodit će se još puno puta. I, prije nego se okrenete, proći će vam godine. Nemojte si to nikako dopustiti. Ako se u vezi osjećate loše, prekinite je bez obzira na to koliko vam bolno bilo. Bol će proći.