GRUPNI SEKS I LJUBAV U TROJE

Najčešće muške seksi fantazije

22.10.2013 u 10:29

Bionic
Reading

Muškarci imaju mnoge seksi fantazije, a mi vas upoznajemo s onima koji im se najčešće motaju po glavi

On voli svoju partnericu i uživa u seksu s njom, ali mu se po glavi ipak motaju sitne prljave seksi fantazije. Neki o njima govore, a neki tajnovito šute. Ipak, nekoliko istraživanja otkrilo je najčešće muške fantazije.

Muškarci maštaju i o seksu s djevicom
Seks s djevicom
Mnogi muškarci maštaju o seksu s djevicom. Čak i oni koji kažu da zapravo ne žele seks s djevicom jer one ne znaju što raditi u krevetu, zapravo potajno žele netaknutu djevojku. To itekako ima veze s osvajačkom prirodom muškaraca. Djevica je na neki način netaknut teritorij, pa je svojevrsna čast biti prvi.

Seks utroje
Jedno je istraživanje pokazalo da najveći broj muškaraca mašta o seksu utroje. To je toliko uobičajena fantazija da je muškarci otvoreno dijele i sa svojim partnericama. Maštaju o tome jer smatraju da je seks s dvije žene dvostruko zadovoljstvo. Osim toga, to im daje i dojam da su stvarno potentni muškarci koji mogu zadovoljiti dvije žene istodobno te tako zaslužiti titulu vrhunskog ljubavnika.

Grupnjak
Muškarci maštaju i o grupnom seksu koji uključuje i muškarce i žene. To ne znači da imaju homoseksualnih sklonosti, nego su samo radoznali. Grupni seks su viđali u filmovima i časopisima, pa je prirodno da ga i sami žele. Jedno je istraživanje pokazalo da muškarci uistinu često maštaju o grupnom seksu, ali samo bi ga mali broj muškaraca uistinu isprobao u stvarnom životu.

Gledanje seksa uživo

Muškarci su po prirodi vizualna bića, pa možda zato i maštaju o tome da gledaju druge kako se seksaju. I to ne mislimo na filmu, nego uživo. U mnogim se muškarcima krije voajer, a mnogima se prilika za gledanje drugog para tijekom odnosa pruži sasvim slučajno. Istraživanje je pokazalo da bi gotovo svaki muškarac iskoristio takvu priliku.