Ljubav i seks ZAVODLJIVO SAMOPOUZDANJE

Zašto se muškarci pale na moćne žene?

Izvor: Corbis Corbis , Autor:Corbis
  • Autor: tportal.hr
  • 19.5.2014 13:42:47
  • 17.11.2010 11:51:18

Ona je žena koja zna što želi i poduzima sve da to i ostvari. Za neke je hladna i nedostupna, a za druge uzbudljiva i izazovna. Zašto muškarci vole moćne žene? Možda zato što su vrlo slične njima

Tko je uopće moćna žena? Ako se to može definirati, onda je zapravo riječ o pripadnici nježnijeg spola za koju bi se teško moglo reći da je nježna. Moćna žena zna točno što želi i ulaže sve svoje napore kako bi se profesionalno ostvarila.

Corbis
Moćna žena je strasna i u svojim stavovima jasna
Na prvi pogled je hladna, bahata i nepristupačna. Moguće ju je prepoznati po stavu 'bolja sam od svih'. Možda je zato i toliko uspješna na području kojim se bavi. Žene je ne vole, a ni veliki broj muškarca. Međutim, onim hrabrijim pripadnicima jačeg spola moćna žena iznimno je uzbudljiva. Zašto?

Lako se zavlači u misli
Moćna žena nikada nije dosadna, a njezino društvo uvijek je uzbudljivo. Pametna i načitana, ona svaku raspravu čini gotovo seksualnom dok muškarca navodi da se s njom verbalno 'obračuna'. Komunikacija s moćnom ženom uvijek pršti od energije, pa muškarci vjeruju da bi s njom tako prštalo i u krevetu. Osim toga, ona uvijek u razgovoru iznese neka svoja nova saznanja o kojima muškarci onda još dugo razmišljaju. Sve u svemu, lako se zavlači u misli i okupira muško zanimanje. Neki će možda na prvi pogled misliti da je napadna, ali vrlo brzo će shvatiti da je zabavna te će i oni prije nego što se okrenu neprestano razmišljati o njoj.

Zarazna strast ambicije
Mnogi su muškarci izjavili – nema nam ništa seksipilnije od žene koja zna što želi i čini sve da to i ostvari. Upravo to je glavna karakteristika moćne žene. Ona vrlo otvoreno muškarcima otkriva svoje želje i ambicije, a dok to čini, pokazuje i svoju ogromnu strast. Budući da je strast muškarcima čarobno privlačna, nije čudno da maštaju o moćnim ženama. Osim toga, zbog takvog stava moćnih žena, muškarcima se čini da one i inače iz života izvlače ono najbolje. Dakako, takvo društvo svatko želi. Posebno u krevetu gdje strast moćne žene dobiva novu dimenziju.

Jasna komunikacija
Najvažnija stvar zbog koje muškarci vole moćne žene je njihova sposobnost izravne komunikacije. Žene obično ne žele ili se boje reći što misle i očekuju da im muškarci čitaju misli. Takvo ponašanje muškarce živcira jer su oni prilično jasni u komunikaciji. I moćne žene jasno govore što misle, pa ih muškarci zbog toga i vole. Naravno, ima i onih kojima to ne odgovara, a obično je riječ o pripadnicima jačeg spola koji se još uvijek bore s nekim vlastitim kompleksima. Moćne žene ne vide ništa sporno u tome da jasno iskažu ono što misle i žele. Muškarci si to odmah prevode na seksualni jezik te smatraju da takve žene nemaju problema ni s jasnim izražavanjem želja u seksu.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
ModaKomoda Pročitaj više
Horoskop
Horoskop Pročitaj više