Ljubav i seks VINKO FILIPIĆ:

Više volim seks navečer, nego ujutro

  • Autor: tportal.hr
  • 8.9.2010 13:16:20
  • 8.9.2010 11:29:12

Alfa i omega Fashion.hr-a Vinko Filipić govori o svojim galebarskim danima na otoku Braču, kakav mu je bio prvi seks, voli li više seks navečer ili ujutro i kakve žene voli

Vinko je iz Bola na Braču, a progovara o svojim galebarskim danima i otkriva da galeb u malim mjestima zapravo postaješ po defaultu, jer nakon deset mjeseci apstinencije i ne previše kontakta sa ženama moraš napadati turistkinje.

Fama je da su galebari veliki zavodnici, objašnjava Vinko, jer turistkinje kad dođu znaju da će biti galebarene.

Kad je prvi seks u pitanju, priznaje da je na ljestvici od jedan do pet, bio za – jedan, no dodaje da je tadašnja partnerica ipak bila puno bolja, a opravdala se time da su očekivanja bila prevelika, da je to jednostavno bilo nešto što se mora obaviti.

Vinko otkriva i da nije nikad tražio ženu koja će ga slušati, jer ga to nikad nije palilo, a više voli žene koje mu mogu kontrirati. Kaže da je više noćni tip te da 'jutri ne voli ništa raditi osim piti kavu'.

Što misli da je važnije, veličina ili tehnika, je li mu draže kad žena preuzme inicijativu i je li se ikad probudio ujutro pokraj neprivlačne žene, saznajte u videoprilogu!

  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
ModaKomoda Pročitaj više
Horoskop
Horoskop Pročitaj više