ETO UTJEHE!

Deblji muškarci su bolji ljubavnici

06.09.2010 u 12:49

Bionic
Reading

Žene možda sline nad frajerima s trbušnjacima, ali čini se da propuštaju pravi vatromet u krevetu izbjegavajući muškarce s trbuščićima. Pokazalo se, naime, da su deblji muškarci daleko umješniji ljubavnici od mišićavijih primjeraka

Turski znanstvenici došli su do zaključka da su debeljuškasti muškarci odlični ljubavnici, izdržljiviji su, pa s njima partija seksa traje prosječno 7,3 minute. Usporedbe radi, tvrde oni, seks s vitkim muškarcima traje prosječno 1,8 minuta, a pokazalo se da nisu baš najvještiji kad treba zadovoljiti ženu.

Znanstvenici vjeruju deblji muškarci imaju manje problema s preuranjenom ejakulacijom. Tajna njihova ljubavničkog umijeću je u ili tzv. ljubavnim ručkama ili naslagama sala na trbuhu koje pomažu u postizanju ravnoteže hormona.

Muškarci koji imaju višak kilograma imaju povećanu razinu ženskih hormona, estradiola koji je jedan oblik estrogena. Znanstvenici vjeruju da upravo ti hormoni remete ravnotežu kemikalija u mozgu koje kontroliraju ejakulaciju, pa stoga muškarci s nižom razinom ženskih hormona uglavnom imaju najviše problema s preuranjenom ejakulacijom.