PIJESAK POSVUDA

Potpuno gola Kate Moss izležava se na plaži

30.08.2010 u 20:15

Bionic
Reading

Iako joj golo poziranje nije ništa novo, tridesetšestogodišnja manekenka Kate Moss kaže da nikad nije bila anoreksična i nikad nije željela biti koščata. Sada je ponovo pokazala svoje tijelo koje je nešto zaobljenije nego kad je počela s karijerom, a za to joj je zahvalan draguljar David Yurman čiju reklamu je uljepšala

Kate Moss već je skinula odjeću za čuvene svjetske modne časopise poput Voguea i sa svojih 36 godina ova majka opet je zasjala pred okom fotografa Petera Lindbergha koji ju je slikao na otočju Saint-Barthélemy za reklamnu kampanju draguljara Davida Yurmana. U crno-bijeloj tehnici čuvena manekenka leži na pijesku samo s ogrlicom i narukvicom.

Kate Moss je zadovoljna svojom figurom, a nedavno je shvatila da je bila premršava kad je počinjala s poslom. Iako joj ne smeta fotografiranje, nije najsretnija što je poznata i što je prati etiketa zvijezde.

'Još uvijek se navikavam na to, a ako uspijem zadržati interes ljudi još nekoliko godina, bit ću sretna', slavna manekenka komentirala je svoju slavu.