KARISSA SHANNON:

'Snimka seksa Heidi Montag i mene je ukradena'

29.08.2010 u 08:10

Bionic
Reading

Playboyeva zečica Karissa Shannon potvrdila je da zaista postoji vruća snimka seksa Heidi Montag i nje te optužila Spencera Prata da ju je ukrao

'Postoji snimka seksa Heidi i mene', potvrdila je Karissa Shannon za Radaronline.com. 'Na njoj smo samo Heidi i ja, i to je sve', rekla je zečica i dodala da Heidin bivši, Spencer Pratt, nije bio prisutan kada su snimile sporni video. Karissa tvrdi da je Spencer ukrao snimku jer je ukrao njezinu videokameru kad je svratio u Heidinu kuću u Malibuu gdje su se prijateljice družile. Spencer je u kuću došao kako bi pokupio svoje stvari, a usput je 'pokupio' i Karissinu kameru. 'Bila sam s Heidi svaki dan dok je prolazila kroz mučno razdoblje razvoda, ali sada to počinje utjecati i na moj život', rekla je Karissa.

'Spencer nije imao pravo uzeti moju kameru. Na njoj su i druge stvari koje ne želim da izađu u javnost, a među njima i snimka Heidi i mene.' Karissa je ranije izjavila da namjerava tužiti Spencera ukoliko pokuša prodati snimku. On je navodno već kontaktirao Vivid Entertainment glede objavljivanja sporne snimke.