BAREM JEDNU NOĆ

Postanite seksi alfa mužjak o kojem ona sanja

30.08.2010 u 08:00

Bionic
Reading

Priredite svojoj partnerici nezaboravnu noć i pretvorite se u seksualnog predatora. Mnoge žene o tome maštaju, pa je vrijeme da svojoj dragoj ispunite njezine najskrivenije fantazije

Ako ste već dulje u vezi, strast vjerojatno više nije tako razbuktana kao prije. Međutim, vaša draga sanja o vama kao o dominantnom muškarcu koji će je seksualno pokoriti i natjerati je na različite zločeste akcije. Vrijeme je da stvari u potpunosti preuzmete u svoje ruke.


Vrijeme je da stvari u potpunosti preuzmete u svoje ruke

Masaža
Kako biste svoj plan alfa mužjaka mogli provesti u djelo, partnerica mora biti potpuno opuštena. Priuštite joj stoga odmah na početku kvalitetnu masažu i nježno milovanje koje će je opustiti i pripremiti za divlju noć prepunu akcije.

Zabranite joj govoriti

Zgrabite je žestoko i odmah joj dajte do znanja da ne smije ništa govoriti dok joj vi to ne odobrite. Trebali biste prije početka bilo kakve akcije dogovoriti riječ koju će ona reći kako bi zaustavila situaciju koja joj nanosi neugodnost ili bol. U svakom drugom slučaju, vi vodite glavnu riječ.

Efekt iznenađenja

Posjednite je na stolicu i zavežite joj oči. U takvoj situaciji najintenzivnije će joj raditi mozak, a poznato je da je mozak najjači afrodizijak na svijetu. Kako neće imati osjetilo vida, reagirat će svim ostalim osjetilima, i to pojačano. Ne treba posebno napominjati da će seksualno iskustvo biti nezaboravno.

Naredite joj

Nakon što ste je dodirivali gdje ste željeli, skinite joj povez s očiju i naredite joj gdje da vas dodiruje. Vaše naredbe neka budu točne i jasne, a ona neka ih slijedi pokorno i bez prigovora. Recite joj što god želite da na vam napravi i namjestite se kako vama odgovara.

Striptiz
Ako želite biti baš jako zločesti, naredite joj da se polako skida pred vama i pleše, a tada tražite da vam pokaže sve one detalje koje inače skriva u mraku. Ona će se možda malo sramiti zbog toga, pa je verbalno ohrabrite i recite joj da je lijepa. U takvom doživljaju uživat ćete oboje, a neki drugi put dominaciju prepustite njoj.