NEPONOVLJIVI UŽITAK

Zašto muškarci vole oralni seks?

26.08.2010 u 08:50

Bionic
Reading

Više od 4.000 muškaraca u jednom internetskom istraživanju priznalo je da najviše voli oralni seks. Drugim riječima, gotovo svi ispitani muškarci na vrh omiljenih stvari u životu stavili su oralni seks

Rezultati velikog internetskog istraživanja pokazuju da je muškarcima oralni seks najdraža stvar u životu. Ti rezultati zapravo i nisu začuđujući jer se već odavno zna da muškarci obožavaju oralni seks. Sada su samo malo detaljnije objasnili zašto su fascinirani tim oblikom seksa.

Muškarci uglavnom obožavaju oralni seks
Na sedmom nebu
32-godišnji Edward iz SAD-a napisao je kako da više voli primati oralni seks, ali ga voli i davati. To je istaknula i većina drugih muškaraca koji su pristupili ispitivanju putem internetskog upitnika. 'Nema mi boljeg osjećaja od onog koji izaziva oralni seks. Jednostavno se osjećam kao na sedmom nebu', slikovito je opisao Edward svoje iskustvo.

Sretan završetak
'Oralni seks mi je bolji od uobičajenog seksa, dakle penetracije. Posebno obožavam kada mi partnerica dopusti da ejakuliram u njezina usta. Nema boljeg osjećaja od tog', podijelio je s ostalim ispitanicima 28-godišnji Val. S njim se složila i većina ostalih ispitanika. Iako neke žene nisu sklone takvom završetku oralnog seksa, muškarci ipak u njemu uživaju i žele ga.

Dominacija
Većina ispitanika navela je da oralni seks u njima izaziva dobar osjećaj jer se u tom trenutku osjećaju nadmoćnije nad partnericom. 'Znam da neki misle da to nije normalno, ali ja volim kad je žena u podčinjenom položaju, kada kleči i oralno me zadovoljava. Ja svoju ženu volim i ne vidim ništa loše u tome što me takvi scenariji pale', otvoreno je priznao 41-godišnji Sebastian. Psiholozi pojašnjavaju kako jer riječ o muškarcima koji ne dominiraju u svakodnevnom životu na poslu i u društvu, pa to imaju potrebu činiti u seksu.

Zabranjeno voće
'Oduvijek sam maštao o oralnom seksu, a dugo mi je to bilo zabranjeno voće. Kad sam bio mlađi, djevojke to jednostavno nisu htjele raditi, a moja partnerica danas također ne želi redovito prakticirati oralni seks. Mislim da je to na neki način zabranjeno voće, pa nam je zato slatko', naveo je 29-godišnji Charlie. U njegovoj teoriji uistinu ima nečega što je svojedobno i stručnjacima zapelo za oko. Charliejevo mišljenje dijeli i većina ostalih muškaraca koja je sudjelovala u ispitivanju.

Prekidi veze
Muškarcima nije jasno zašto neke žene ne žele prakticirati oralni seks. 'Ne mogu shvatiti da neke žene ne žele svojim muškarcima priuštiti oralni seks. Žene moraju znati da je nama to vrhunsko zadovoljstvo i da nam to ne bi trebale uskraćivati', istaknuo je 34-godišnji Steve koji je svojedobno prekinuo vezu zato jer njegova partnerica nije htjela prakticirati oralni seks. Možda će ovo istraživanje žene natjerati da malo razmisle o željama svojih muškaraca.