BERLUSCONIJEVA UZDANICA

Talijanskoj ministrici ispale grudi

06.08.2010 u 11:36

Bionic
Reading

Berlusconijevoj ministrici turizma ispale su grudi iz dubokog dekoltea na proslavi rođendana njezinog kolege ministra Gianfranca Rotondija

Gotovo svi talijanski mediji objavili su fotografiju Berlusconijeve ministrice turizma Michele Vittorie Brambilla. Kako i ne bi kad je seksi ministrica otkrila grudi. Naime, na rođendanskoj proslavi ministra Gianfranca Rotondija Michela se pojavila u crnoj haljini duboka dekoltea iz kojega joj je u jednom trenutku izvirila bradavica. Spretni fotografi brzo su reagirali te je taj trenutak ostao ovjekovječen.

Seksipilnoj ministrici ovo nije prvi ispad takve vrste. I inače je poznata po otkrivanju onih dijelova tijela i odjeće koje ostale političarke skrivaju kao zmija noge. Tako je za vrijeme jednog televizijskog gostovanja pokazala haltere, ali i crne čipkaste gaćice.

Nije ona jedina seksipilna ministrica u Berlusconijevoj vladi. Svojedobno su ga optuživali da je upravo prema tom kriteriju i birao svoje suradnice. Michela je, čini se, opravdala premijerova očekivanje. Prije ulaska u politiku bila je reporterka nadaleko poznata po seksi odjeći. Očito je da se starih navika teško riješiti.