Ljubav i seks LIBIDO NA VRHUNCU

U kojim godinama žene najviše uživaju u seksu?

  • Autor: tportal.hr
  • 7.7.2010 10:47:37
  • 7.7.2010 10:04:59

Iako im se na licu naziru bore, a ni tijelo više nije tako čvrsto kao prije, pred 40-godišnjakinjama se nalaze najbolji dani života, pokazuje najnovije istraživanje

Žene u kasnim tridesetima i ranim četrdesetima imaju vrlo jak seksualni libido, pune su energije i znatno razigranije od puno mlađih žena. Sklonije su svoje fantazije pretvarati u stvarnost, vole flertovati, opuštenije su i znaju se zabavljati s muškarcima.

Znanstvenici smatraju da je to zato što su žene u četrdesetima svjesnije svoga biološkog sata i pokušavaju nadoknaditi izgubljeno vrijeme. Takve su zaključke donijeli na osnovi istraživanja u kojemu je sudjelovalo gotovo 900 žena koje su odgovarale na pitanja o svom seksualnom životu.

Otkriveno je da u seksu najviše uživaju žene u dobi od 27 do 45 godina. One imaju i najkvalitetniji seksualni život, češće se seksaju i otvorenije su flertovanju i eksperimentiranju. Čini se da ženski libido jača dok otkucava biološki sat. Upravo to može biti objašnjenje sve većeg broja tzv. cougar žena. Riječ je o ženama koje se odlučuju na odnose sa znatno mlađim muškarcima.


  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
ModaKomoda Pročitaj više
Horoskop
Horoskop Pročitaj više