Ljubav i seks NAGRADNJAČA

Ljetno uživanje uz Durexov Play O - dobitnici

  • Autor: tportal.hr
  • 12.7.2010 10:18:23
  • 5.7.2010 15:04:14

Ženski orgazam jedan je od najvećih misterija za mnoge muškarce. Kako ga prepoznati, je li stvaran ili glumljen, postoji li višestruki orgazam, samo su neka od pitanja koja se, u kombinaciji s predrasudama i uvjerenjem kako znamo sve o seksu i zadovoljenju partnera, može pretvoriti u nezaboravnu grešku. Da biste to izbjegli, Durex i tportal.hr vam poklanjaju 10 Durexovih gelova Play O

Da, žene su kompleksna bića (kompleksna, ne komplicirana!) i za razliku od muškaraca, čije se funkcioniranje najlakše može opisati kroz princip crno-bijelo, funkcioniraju u svim mogućim nijansama sive.

Da bi se barem na području orgazma mogli što bolje uskladiti, tu su gelovi za poboljšanje orgazma. Ova sredstva omogućavaju ženama lakše postizanje orgazma, jer kao što je dobro znamo - orgazam nije samo stvar želje. Mnoge žene teško postižu orgazme zbog vaginalne suhoće, koja seks može učiniti bolnim pa čak i nepodnošljivim. Ne zaboravimo ni na stres, umor i druge psihološke faktore te tvrdnje da je (samo) dobar seks ključan za održavanje kvalitetne veze. Rezultat svega navedenog često su lažni odglumljeni vrhunci pa ne čude istraživanja koja pokazuju da više od trećine žena, iz želje da usreće svog partnera, redovito glumi orgazam.

Pomoć u obliku Durexovog gela Play O za poboljšanje orgazma ne može otkloniti vaše probleme, ali svakako može olakšati postizanje užitka. No prije svega ključno je da razumijete vlastito tijelo i upoznate sami sebe. Što vas uzbuđuje, gdje su vaše vruće zone i koji putovi vode do njih. A kad sami sebe shvatite i istražite, podijelite to sa svojim partnerom. Naime, njihova najveća zabluda je u ideji da sve žene žele isto, pa ako mu niste prva, on se smatra sveznalicom. Umjesto da trpite horore, pokažite partneru svoje omiljene tehnike, jer je vaš užitak jednako važan kao i njegov.

I ne, ne morate odlaziti u seks shopove. Durexov gel Play O nalazi se u svim boljim drogerijama te je tijekom ljeta čak 40 posto jeftiniji. Kao i svi Durexovi proizvodi, jednostavno se koristi, ne sadrži parfemske dodatke te je siguran i za upotrebu s kondomom. I da, Play O razvile su žene da olakšaju drugim ženama postizanje toliko željenih vrhunaca. Što čekate?!

Po jedan Durexov gel Play O osvojili su:

Dijana Bubnjarić
Iva Aumulner
Dario Brajković
Jasna Čuljat
Gordana Prebeg
Anamarija Helena Milardović
Maja Barić
Jelena Perić
Danijel Šnajder
Višnja Ječić


Nagradu šaljemo poštom na kućnu adresu.

  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
ModaKomoda Pročitaj više
Horoskop
Horoskop Pročitaj više