MRAK GRUDI

Zašto je Maria najseksi navijačica Celticsa?

15.06.2010 u 10:54

Bionic
Reading

Glumica i voditeljica Maria Menounos pokazala je da je vatrena navijačica Boston Celticsa i twitala svoje fotografije u bikiniju na kojima drži pivo omotano u dres Celticsa

Zgodna glumica koja se može pohvaliti sjajnim tijelom pokazala je svoje grudi u minijaturnom bikiniju na svom Twitteru. Premda je Maria željela pokazati koliko podražava svoj omiljeni košarkaški klub Boston Celtics, koji trenutačno vodi 3-2 u finalnoj seriji protiv omraženih rivala sa Zapadne obale Los Angelesa Lakersa, nekako su u drugi plan pali njezini navijački rekviziti. U prvom su planu, naravno, njezine grudi.

Maria je pozirala s otvaračem za boce koji krasi djetelina i zelena boja, simboli Celticsa, bocu piva omotala je u minijaturni zeleni dres, a čak je i nokte nalakirala lakom zelene boje.

Iako se Lakersi mogu pohvaliti najvećim brojem celebrity navijača, poput Jacka Nicholsona, Dustina Hoffmana, Leonarda DiCaprija, činjenica je da Celticsi imaju fanatičnije navijače, a ako ćemo suditi po Mariji, i zgodnije.