SITNA ALI DINAMITNA

Vruća Jessica više voli davati nego primati

27.01.2009 u 07:00

Bionic
Reading

Ona je strahovito seksi i svjesna toga. Pali se na loše dečke, ali i zgodne cure. Voli seks i u krevetu joj je najvažnije udovoljiti muškarcu. Jessica Burciaga visoka je svega 157 centimetara, ali zato njezino tijelo jednostavno poziva na grijeh

Seksipilna Jessica Burciaga dane provodi izležavajući se na vrućem pijesku kalifornijskih plaža, a noći u klubovima gdje svojim provokativnim plesom izluđuje muškarce. Radi kao go-go plesačica u slobodno vrijeme i sve češće krasi stranice muških časopisa. No, pritom ne otkriva previše. Taman toliko da zagolica uvijek bujnu mušku maštu.

'Obožavam nositi seksi krpice. Čak i u krevetu nosim striperske cipele s potpeticom, seksi grudnjake i gaćice. Tada se s dečkom seksam i do četiri puta u jednoj noći. Imamo vibratore, a kupila sam i jestivo donje rublje koje onda dečko trga ustima s mene. Volim udovoljiti muškarcu. Najviše me uzbuđuje kad vidim kako uživa kad ga zadovoljavam. Ja zbilja više volim davati nego primati', otkriva seksi Jessica.

Naglašava da ne voli nesigurne frajere, ali i da pada na loše dečke, ogromne frajere s tetovažama. No, oni moraju imati samo izgled lošeg dečka, ne i osobnost. U krevetu, kaže, voli izigravati nevinu curu, dok od muškarca zahtijeva malo agresivnosti. 'Volim kad me malo poteže za kosu i malo udaranja po guzi. Ako muškarac nije agresivan u krevetu, onda mi je totalno dosadan', kaže zločesta brineta kojoj ni seks u troje ne zvuči nimalo odbojno, sve dok je umjesto drugog muškarca u igri cura.

'Više mi se upucavaju žene nego muškarci. Ne znam odašiljem li takvu vibru li ne, ali to se zbilja često događa', priznaje Jessica i dodaje da je bila i s curama. Ponosna je na svoje obline iako, kaže, ne bi imala ništa protiv da su joj grudi malo veće.