NAJSEKSI VELŠANKA OTKRIVA:

Bradavice su moja najjača erogena zona

09.06.2010 u 08:00

Bionic
Reading

Ljepotica raskošnih oblina koju je u Velikoj Britaniji proslavio Big Brother ne srami se pokazati svoje adute, a otkriva da su joj bradavice najsnažnija erogena zona

Atraktivnu Imogen Thomas mediji su proglasili najseksi BB stanarkom dosad, a tu reputaciju ona pokušava opravdati čestim poziranjem s malo ili nimalo krpica na sebi.

No, da ne bude zabune, ne radi se o praznoglavoj lutkici jer je slatka Imogen diplomirana psihologija. Prije sedam godina okitila se titulom Miss Walesa, a 2006. proglašena je za najseksipilniju Velšanku.

Imogen ne krije da je povećala grudi, a tvrdi da se nakon tog estetskog zahvata osjeća puno seksipilnije uspavaćoj sobi. 'Moje bradavice su sad moja najjača erogena zona, stalnosu u 'uzbuđenom stanju', toliko da me pomalo sram', otkriva ponosno Imogen.

Ova seksi brineta bila je u kraćim vezama s Russellom Brandom i nogometašima Cristianom Ronaldom i Jermaineom Defoeom. Veza s Defoem je pukla jer Imogen nije bila raspoložena za lude noćne provode, već za mirne noći uz TV za kojima slavni nogometaš očito nije bio pretjerano lud. Kako izgleda sva rakoš njezinih čari, pogledajte u fotogaleriji!