Ljubav i seks ZAGRLI ME NJEŽNO

Umijeće maženja i zagrljaja

  • Autor: A. B.
  • 13.2.2009 8:38:47
  • 13.2.2009 8:00:00

Svi vole maženje i zagrljaje. Zagrljaj budi emocije, daje sigurnost, utjehu, toplinu. Može biti samo znak da trebate malo pažnje i sigurnosti, ali i uvod u seksualni odnos

Evo nekoliko tipova zagrljaja

Opuštajući zagrljaj
Jedno je istraživanje pokazalo da parovi koji se redovito i spontano grle ne samo da imaju jaču vezu, već doživljavaju i manje stresa. Stres napinje mišiće. Stoga, ako želite maženje koje će vas opustiti, legnite na partnera ili pored njega i istežite se uz njega koliko možete. Osjetit ćete toplinu tijela, ali i kako vas napušta napetost. Za opuštajući zagrljaj nije potrebno da se čvrsto stisnete jedno uz drugo.
Efekt ćete postići i samo ako upijate pozitivnu energiju tijela na koje ste lagano naslonjeni.
Guliver/GettyImages
Maženjem vratite osjećaj povezanosti i sigurnosti

Zagrljaj koji vas povezuje
Ponekad trebate zagrljaj kako biste osjetili da ste povezani s partnerom. Ovaj zagrljaj obično dolazi nakon svađe ili nakon duge razdvojenosti. Maženjem ćete vratiti onaj osjećaj sigurnosti i povezanosti koji se malo izgubio. Ovo je zagrljaj kada partnera stisnete uz sebe i od glave do pete se priljubite jedno uz drugo.

Senzualni zagrljaji
Senzualni zagrljaj uvertira je u intimnost. Dodirivanje gole kože budi osjetila i može biti odličan početak predigre. To je zagrljaj kada partnera možete pogledati duboko u oči, kada vam se dodiruju erogene zone, kada sjedite na njemu i prstima mu prolazite kroz kosu i niz vrat.
Senzualni zagrljaj znak je želje i strasti.


  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
ModaKomoda Pročitaj više
Horoskop
Horoskop Pročitaj više