OBDARENI FRAJERI

Koji nogometaši imaju impresivnu muškost?

06.05.2010 u 10:07

Bionic
Reading

Nogometaši su danas najveće zvijezde, a žene su im iznimno naklonjene. Nije ni čudno s obzirom na to da neki od njih imaju uistinu impresivnu 'opremu'

Obdareni Freddie Ljungberg

Tko među poznatim nogometašima ima najveću muškost? Teško je točno reći, ali možemo nabrojati nekoliko njih za koje se zna da su prilično obdareni.

Kad je na reklami za Armani donje rublje David Beckham osvanuo u gaćicama koje nisu krile njegovu obdarenost, supruga Victoria odmah je reagirala objasnivši da se ne radi o Photoshopu ni o triku s čarapama, već da je sve to što naslućujemo potpuno prirodno.

'On je proporcionalno građen, ali zbilja ima velikog. Uostalom vidi se na reklami, sve je to njegovo', potvrdila je sretnica Victoria.

U kategoriji obdarenijih je i Claude Makelele.  'Makelele ima masivnog. Ne pokazuje ga ni približno onoliko koliko bih ja to radio', rekao je njegov kolega Frank Lampard.

Treba znati impresionirati Sir Alexa Fergusona, a to je bez problema pošlo za rukom njegovom bivšem igraču Dionu Dublinu. 'Vidio sam neke batine u svom životu, ali Dion je nešto posve drugo', rekao je manager Manchester Uniteda.

Za njim nimalo ne zaostaje ni Patrick Vieira, što su potvrdili i njegovi kolege. Bivši suigrač iz Arsenala Robert Pires u radio emisiji je razgovarao sa kolegom Manuom Petitom koji je tom prilikom izjavio da Vieira ima veliku kobasicu.

Izuzetnim 'alatom' može se pohvaliti i Clarence Seedorf o čemu je posvjedočio njegov kolega Kaka.

Freddie Ljungberg pokazao je svoje bogatstvo u reklami za Calvina Kleina. Mnogi napominju da nije bila riječ o Photoshopu, nego o realnom stanju stvari.