CURA POTVRDILA

Iako mu je 69 Cleese dolje ima opremu 19-godišnjaka

21.01.2009 u 12:50

Bionic
Reading

Glumac John Cleese zbog svoje je 27-godišnje djevojke Barbie Orr stavio novu kosu, zube, a svakodnevno pije i vitaminske pipravke. Ona sve to cijeni, pa je izjavila da njen dragi dolje ima odličan paketić, no odmila ga ipak zove fosil

Mlada Barbie kaže da se u slavnog glumca zaljubila preko ušiju, a unatoč velikoj dobnoj razlici, par dijeli istu strast. Cleese i komičarka Barbie sreli su se na audiciji za film.

'Znala sam ga iz humoristične serije 'Fawlty Towers' i, kad sam vidjela da imam priliku glumiti s njim, skočila sam od sreće. Na audiciji sam ga nasmijavala i sjeo je pored mene. Pitala sam ga je li se zainteresirao za mene zbog toga što sam zabavna, a on mi je rekao da su ga ustvari privukli moja savršena stražnjica i bokovi', otkrila je Barbie.

Glumac je mlađahnu Barbie zamolio za broj telefona, a potom su uslijedili pozivi. Otišao je i na njezinu web stranicu, a kada je vidio njezine slike u bikiniju, isti se tren, kaže, zaljubio u nju.

Počeli su izlaziti, ali nisu imali seksualne odnose do trećeg izlaska.

'Zamišljala sam ga golog i pitala sam se kako izgleda i bih li mogla spavati s njim', priznala je Barbie.

No nakon prve noći strasti Barbie se ugodno iznenadila. Cleese je atlet koji se može pohvaliti opremom 19-godišnjaka.
'Ne mogu u detalje opisati kako izgleda gol, za starog frajera normalno je da je malo obješen, no ima stvarno lijep paketić tamo dolje. Uzima puno vitamina, jede zdravo, puno vježba, ima veoma mišićave ruke i odlične noge', nahvalila je Barbie svog dragog.

Što se budućnosti njihove veze tiče, puštaju da stvari idu polako. Cleese je još ranjiv zbog razvoda od 64-godišnje supruge Alyce s kojom je bio u braku 15 godina.

'U njegovim godinama teško je govoriti o vezanju. Svakako neću morati prekinuti s njim i slomiti mu srce. Morat ću ići na njegov sprovod', pomalo nastrano se našalila mlada Barbie.