MAGNET ZA MUŠKE OČI

Jennifer Aniston nosi lažne bradavice

26.04.2010 u 12:39

Bionic
Reading

Čini se da je Jennifer otkrila kako se bori s gravitacijom, barem kad su prednji atributi u pitanju. Glumica zavidnih proporcija navodno je ljubiteljica lažnih bradavica zbog kojih njezine grudi izgledaju poželjnije i prpošnije

Nije tajna da sve veći broj holivudskih zvijezda se bori s prirodom noseći silikonske lažne bradavice, a 41-godišnja glumica uvijek je govorila da nikad nije išla pod nož da bi povećala grudi. Rješenje je, navodno, pronašla u lažnim bradavicama.

Jennifer nikad nije bilo neugodno kad joj određeni dijelovi anatomije strše u javnosti, a jednom je prilikom priznala da je koristila led prije audicija kako bi izgledala poželjnije. Bez obzira na raspoloženje i vremenske prilike, silikonske bradavice garantiraju da grudi u svakom trenutku izgledaju u najmanju ruku prpošno i da budu pravi magnet za muške oči.

'Jen je uvijek naglašavala da voli prirodan izgled i da ne želi implantate. No, voli se osjećati samopouzdano kad izlazi van i nosi uske majice, pa je ovo savršen način da dobije bitku s gravitacijom, a da ne ode pod nož', rekao je izvor blizak glumici.