MALO SE ZANIJELA

Lijepoj Tottijevoj ženi ispala bradavica

24.04.2010 u 08:00

Bionic
Reading

Lijepa bivša manekenka i voditeljica, Talijanka Ilary Blasi, na oduševljenje muškog roda doživjela je malu nezgodu tijekom snimanja kad joj je iz minijaturne haljine pri plesu ispala bradavica

Kao profesionalna manekenka, žena talijanskog nogometaša Francesca Tottija više se puta skidala u donje rublje, pa čak i ono prozirno za potrebe snimanja. Stoga ne čudi da je profesionalno odradila i snimanje nakon što joj je iz premalene haljine ispala bradavica dok je skakutala s kolegama voditeljima.

Već treću godinu zaredom Ilary na komercijalnoj televizija Italia 1 zajedno s Lucom Bizzarrijem i Paolom Kessisogluom vodi emisiju Le Iene (Hijene), koja se na komičan i satiričan način bavi skečevima i reportažama o političkim aferama i društvenim problemima.

U posljednjoj epizodi nazvanoj 'Reservoir Dogs', u vremenu između priloga, voditelji su zaplesali. No, ultra kratka minica skliznula je s grudi voditeljice, i to upravo kad se našla u prvom planu pred kamerom. Ona je ipak nastavila s plesom i uz smijeh odradila snimanje.

Blasi je od 2005. godine u braku s talijanskim nogometašem, napadačem Rome, Francescom Tottijem, s kojim ima petogodišnjeg sina Cristiana i trogodišnju kćer Chanel.