OBNOVLJENA LJUBAV

Tajna sretne veze

19.01.2009 u 19:00

Bionic
Reading

Svaka ljubavna veza na početku je sretna, no nakon nekog vremena, kad je počne nagrizati rutina i kad kemija ispari, a strast ostane samo u sjećanju, vratiti onaj osjećaj zaljubljenosti i povratiti vjeru u vezu pravi je pothvat

Ako ste i vi među onima kojima su prava ljubav i najiskreniji osjećaji ostali samo u sjećanju, pročitajte nekoliko prijedloga kako biste mogli vratiti onaj osjećaj strastvene veze. Možda upali…

Ljubite se
Nema intimnije stvari od poljupca, a poslije poljupca se svašta može dogoditi.

 


Razgovarajte
Zaboravite na televiziju, knjige, društvo i posvetite se jedno drugome u što opuštenijem razgovoru. Tema je nevažna – važna je komunikacija. Prestane li komunikacija, vaša je veza na pola puta do potpunog prekida.

 


Slobodno vrijeme
Bez obzira na prenatrpan dnevni raspored i gomilu obaveza, pokušajte pronaći barem pola sata dnevno za vrijeme sa svojim partnerom. Ako ništa drugo, barem da prokomentirate dnevne događaje, obaveze i dogodovštine.

 


Vođenje ljubavi
Često vođenje ljubavi i obostrano povjerenje pri ispunjavanju i najskrivenijih želja samo će još više utvrditi vašu vezu.

 


Osobno vrijeme
Volite li do neba svog partnera, ne znači da morate izgubiti sve svoje prijatelje, osobna zadovoljstva, rodbinu, skrivene strasti. Ostavite određeno vrijeme za udovoljavanje samome ili samoj sebi, jer ako ste vi sretni, nema razloga da se tako ne osjeća i vaša druga polovica. Nemojte se zapostaviti.

 


Stare rane
Greške iz prošlosti najbolje je što dublje zakopati i po mogućnosti ih nikada ne izvlačiti i stavljati ih pod nos. Što je bilo, bilo je, to ne možete promijeniti.

 


Tim
Dobar tim priznaje pogreške, a timski igrači samo uz međusobnu podršku mogu doći do vrhunskih rezultata. Pokušajte funkcionirati kao tim. Nitko nije savršen, ali uvijek može biti bolje.