RAZGOLIĆENE GLUMICE

Catherine Zeta-Jones pokazala seksi golo tijelo

14.04.2010 u 10:33

Bionic
Reading

Za novi broj magazina Allure svoje tijelo bez ijedne krpice prvi put pokazala je lijepa Velšanka Catherine Zeta-Jones, a potpuno gole pozirale su i glumice Jessica Capshaw, Emmanuelle Chriqui i Regina Hall

Lijepa glumica nikad prije nije pokazala toliko kože, a u četrdesetoj je očito postala samopouzdanija. U zadnje je vrijeme stalno na meti kritičara koji joj predbacuju da je od rasne ljepotice postala mršavica poput Victorije Beckham. No na najnovijim fotografijama dokazala je da su obline po kojima je postala slavna još uvijek su više-manje na svom mjestu. Otkrila je da je ponosna na svoje tijelo i da joj golotinja više ne predstavlja nikakav problem pa je spremno odbacila krpice sa sebe.

'Sad su mi se isplatili dani provedeni plešući i radeći u kazalištu. Kad se moraš na brzinu presvući, nije te briga hoće li te tko vidjeti', rekla je Catherine novinarima tijekom snimanja editorijala.

Ženski magazin Allure svake godine jedan svoj broj posveti ljepoti golih ženskih tijela, a osim Catheine Zeta Jones koja krasi i njihovu svibanjsku naslovnicu, svoje su tijelo u punoj ljepoti pokazale i glumice Jessica Capshaw iz 'Uvoda u anatomiju', Regina Hall i zavodljiva Emmanuelle Chriqui

'Neke žene žele veće grudi, ali ja bih voljela da imam tijelo poput plesačice', rekla je Emmanuelle koja je slavu stekla ulogom u seriji 'Svita', a čitatelji  web stranice AskMen.com ove su je godine proglasili najpoželjnijom ženom na svijetu.