SA ŽENOM PAŽLJIVO

Stvari koje muškarci trebaju naučiti o seksu

06.04.2010 u 08:00

Bionic
Reading

Svaka žena sanja o pravom muškarcu, ali svaki muškarac nije pravi muškarac. Koja je razlika? Pravi muškarci poštuju žene, poznaju ih i nikada, ali baš nikada ne čine stvari koje će im rušiti samopouzdanje

Svaki pravi muškarac koji se može pohvaliti i titulom vrhunskoga ljubavnika, zna da seks nije samo čin koji se odvija u krevetu, nego da je puno više od toga. Ako vaša partnerica pored vas blista od samopouzdanja, ali i dobrog seksualnog života, možete se smatrati pravim muškarcem. Međutim, ako stvari stoje drukčije zapitajte se koliko i kako tome pridonosite vi. Svaki pravi muškarac zna da je preduvjet dobrog seksa ženin osjećaj sigurnosti i bliskosti. Naučite koje stvari definitivno morate izbjegavati.

Zadovoljna žena zna uživati u seksu
Bez nagovaranja
Postoje muškarci koji silno žele isprobati neke novosti u krevetu pa u svome nestrpljenju pretjeraju s nagovaranjem partnerica da to učine. Ženama za isprobavanje seksualnih novosti treba vremena. Imajte na umu da su žene još od djetinjstva učili da budu oprezne u pogledu seksa. Nakon tolikih godina građenja određenih uvjerenja, nije uopće čudno što žene katkad zaziru od seksualnog eksperimentiranja. Pravi muškarci znaju kako to riješiti. Oni ženi nježno i pažljivo kažu da bi voljeli s njom isprobati nove stvari u krevetu, ali je ne prisiljavaju na to i ne nagovaraju je stalno. Daju joj vremena, razgovaraju s njom i obično na kraju uspostave povjerenje zahvaljujući kojemu se žena otvara novim iskustvima.

Kritiziranje nikad nije opcija

Želeći potaknuti partnerice na veću brigu oko izgleda i na veću aktivnost u krevetu, neki muškarci znaju pribjeći kritiziranju. To nikada nije dobro rješenje i kritiziranje uvijek izaziva kontraefekt. Negativne primjedbe na njezin izgled ili seksualnu izvedbu, rezultirat će njezinim povlačenjem, a to za seksualni život nikada nije dobro. Dakle, kritika nema smisla i ne daje rezultate. Umjesto toga, recite svojoj partnerici da vam je stalo do njezina zdravlja i izgleda te da je volite takvu kakva je, ali da bi i za nju bilo bolje kada bi poradila na nekim stvarima. Razgovarajte civilizirano, budite joj podrška i rezultati neće izostati. To potvrđuje i jedno istraživanje koje je otkrilo da žene najbolje reagiraju na pohvale i dobronamjerne komentare. Pravi muškarci to znaju i zato njihov partnerice rado pristaju na promjene, jer znaju da u svome muškarcu imaju podršku.

Uspoređivanje s drugima
Vrlo slično kritiziranju je i uspoređivanje partnerice s drugim ženama, najčešće bivšima ili njezinim prijateljicama. To je apsolutno nedopustivo i nijedan pravi muškarac to neće nikada raditi. Uspoređivanje ruši njezino samopouzdanje, a žena s manjom samopouzdanja nema što ponuditi, posebno u seksualnom životu. Dakle, nikada, ali baš nikada nemojte joj govoriti kako je vaša bivša imala super noge ili kako vas je znala savršeno oralno zadovoljiti. Svaka žena je jedinstvena i posebna na svoj način. Tko kaže da bivši vaše partnerice nije bio bolji u krevetu od vas, ali ona vam ipak to nikada ne bi rekla. Poštujte svoju partnericu i dajte joj do znanja da je jedinstvena i posebna baš takva kakva je.

Nesigurna atmosfera

Žene nisu kao muškarci, a kad se upuštaju u seks trebaju biti zadovoljeni neki preduvjeti. Najvažnije je da osjete sigurnu atmosferu. Svako zvono na vratima, poziv na mobitel ili bilo kakvo drugo ometanje narušit će njezinu želju sa seksom. To je i znanstveno dokazano. Ako se žena ne može opustiti i ako se boji da će nešto omesti vaše intimno druženje, seks nikako neće biti dobar. Pravi muškarci to znaju i zato kada planiraju seksualno druženje sa svojom partnericom, pobrinu se da ih nitko i ništa ne smeta. Rezultat takve brižnosti i obzirnosti je odličan seksualni život.