TEŠKA ARTILJERIJA

Pogledajte što su to ogromne prirodne grudi

31.03.2010 u 10:14

Bionic
Reading

Seksi brineta morala je vrlo brzo napustiti snove o manekenskoj karijeri jer su joj odmah rekli da ima prevelike grudi da bi se mogla baviti tim poslom. Da stvar bude gora, lijepa Francoise ne može reklamirati ni donje rublje jer su joj grudi veličine 28 H prevelike i za tu granu modnog tržišta

Sa svojih 162 centimetra visine i 100 posto prirodnim grudima veličine 28 H, lijepa Francoise Boufhal vrlo je brzo morala prekrižiti manekensku karijeru jer su je modne kuće redom odbijale objašnjavajući joj da je preniska i da ima 'neobičnu' figuru.

'Moje su grudi veličine 28 H i odbili su me na svakom razgovoru za posao zbog njih. Željela sam biti i model za donje rublje, ali ni to nisam mogla jer su mi grudi prevelike. Nudili su mi razne poslove, ali uvijek se radilo o tome da bih se trebala skinuti u toples, a to nikako nisam htjela', kaže Francoise koja danas ipak zarađuje za život pokazujući svoje ogromne adute. Doduše, pod svojim uvjetima.

Lijepa brineta ih još nije pokazala u punoj ljepoti, svojedobno je odbila i primamljivu ponudu talijanskog Playboya, a u svu raskoš njezinih aduta možete se i sami uvjeriti u našoj fotogaleriji.