KOME TO TREBA?!

U prodaji kondomi koji mjere veličinu penisa

16.01.2009 u 07:00

Bionic
Reading

Konkurencija na tržištu kondoma doista je jaka premda nije lako konkurirati velikim tvrtkama. Zato se jedna dosjetila noviteta – kondoma koji osim što služi kao zaštita mjeri veličinu penisa. Ali, tko bi to htio imati?

Okusi, mirisi, boje, reljefi i mnoge druge stvari već su iskušane na prezervativima i ne iznenađuju. Tvrtka Curiosite dosjetila se nečeg novog u svijetu gumene zaštite i plasirala na tržište kondom koji osim što služi kao zaštita u seksu istovremeno omogućava partnerici ili partneru da vidi s kakvom aparaturom raspolažete.

Condometric je predviđen za penise do 25 centimetara u erekciji i dolazi s okusima limete, trešnje i banane. Veličina je izražena u centimetrima i inčima, a sama gumica prošla je potrebne europske standarde i učinkovito je sredstvo zaštite.

Jedan klijent koji je imao čast isprobati prototip Condometrica rekao je: 'Tko se dovraga toga sjetio? Moja djevojka i njezine prijateljice su isprobavale Condometric i onda uspoređivale rezultate. Ja mislim da to nije smiješno!'

Ako se usudite isprobati Condometric, kupiti ga možete ovdje.