Ljubav i seks NEZADOVOLJNE PARTNERIMA

Svaka deseta žena redovito glumi orgazam

  • Autor: tportal.hr
  • 8.3.2010 12:26:33
  • 8.3.2010 11:05:17

Vijest da devet posto žena baš svaki put kad vodi ljubav glumi orgazam dovoljan je da stvori zabrinutost i kod najsamopouzdanijih ljubavnika

Britanski znanstvenici otkrili su da 48 posto žena glumi orgazam u trenutku najveće strasti, a devet posto ih priznaje da ga redovito glumi baš svaki put kad vode ljubav.

Oko sedam posto žena bilo ja toliko nezadovoljno seksualnim umijećem svog partnera, ili točnije nedostatkom istog, da je prekinulo vezu s njim. No ne može se reći da su žene bezosjećajne, jer ih je jako malo svojim partnerima priznalo pravi razlog prekida veze. Blaženo neznanje.

Ne iznenađuje to što jedna od pet žena tvrdi da je iznimno nezadovoljna svojim seksualnim životom; 16 posto ih se žali na nedostatak predigre, a 11 posto žena zamjera svojim partnerima to što prebrzo dođu do orgazma.

No ono što bi zapravo trebalo još više zabrinuti muškarce jest to što 38 posto žena priznaje da muškarci uopće ne znaju razliku između pravog i lažnog orgazma.

Jedna od pet žena čak priznaje da misli o drugom muškarcu za vrijeme seksa samo da bi prije postigla orgazam, a najčešći akteri u njihovim maštarija su poznati glumci ili njihovi muški prijatelji.

Glumljenje orgazma očito je još tabu tema za mnoge žene, jer umjesto da razgovaraju s partnerom o tome i pokušaju riješiti problem, više od četvrtine ih kaže da ih je previše sram da bi pričale o tome.

'Nije problem samo u muškarcima, jer i žene trebaju komunicirati i reći svom partneru što ih muči i što zaista žele. Iako nemogućnost postizanja orgazma može imati korijene u umoru ili stresu, ako se muškarcu ne kaže što radi pogrešno neće nikad ni znati', kaže glasnogovornik Stimul8, tvrtke koja je provela ovo istraživanje.

  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
ModaKomoda Pročitaj više
Horoskop
Horoskop Pročitaj više