NJIHOVE TAJNE

O čemu muškarci moraju šutjeti

13.01.2009 u 08:00

Bionic
Reading

Kada je komunikacija u pitanju muškarci su u usporedbi sa ženama male bebe. Manje pričaju, bolje slušaju, no ponekad i njima zna izletjeti, namjerno ili ne, pokoja tajna koju baš i ne bi smjeli reći svojoj dragoj

Žene o muškarcima žele znati sve. U prijevodu to znači sve lijepe stvari koje oni o njima misle. Iako vas dave pitanjima i potpitanjima o prošlosti, željama i navikama, ustvari ne žele čuti koliko ste bili slomljeni kada vas je bivša draga ostavila ili da se palite na porniće s dva tipa i jednom ženom.

Evo što još ne bi bilo dobro otkriti partnerici

Upucavala vam se bivša
Ok, sigurno vam je podigla ego, a vjerojatno ste se zapitali kako bi to bilo ponovno biti s njom. No to vaša draga nikako ne treba znati. Samo ćete stvoriti nepotrebne tenzije, jer će i ona znati da vam je njeno upucavanje zagolicalo maštu.

Koliko učestalo masturbirate
Ok, vaša partnerica vjerojatno ne živi u zabludi da su s njom prestale vaše solo igrice. Ali sigurno ne zna kakva sve pomagala koristite i koliko često uživate u masturbaciji. Zašto bi ona uopće trebala znati detalje? Pa ne zove se to bez razloga solo seks.

Najskrivenije fantazije
Mašta je neograničena i omogućuje da zamišljate da radite stvari koje se u stvarnom životu ne biste usudili napraviti. Otkrijete li ih svojoj partnerici, možda će se, u najboljem slučaju, preplašiti. Ako su vaše maštarije previše nastrane, možda bi vas mogla i napucati. Neke fantazije ipak je bolje ostaviti u svijetu mašte.

Ne hvalite joj druge žene, a posebno ne njezinu prijateljicu


Nevjerna prošlost
Ako joj otkrijete da ste varali bivšu, samo ćete joj dati materijala za ljubomoru i sumnju. Nakon tog priznanja vjerojatno će misliti da se isto može dogoditi i njoj.

Ne otkrivajte tajne svojih prijatelja
Otkrijete li prljave detalje iz prijateljeva života, vašoj dragoj bi se mogao upaliti alarm za uzbunu. Možda čak i počne smišljati strategije kako ga izbaciti iz vašeg života. Uostalom, ako vi izblebećete njegove tajne, ne možete biti sigurni ni da će on sačuvati vaše. Stoga jezik za zube i nadajte se da su vaše tajne sigurne kao i njegove.




Nikad joj ne pričajte o seksi kolegicama

Kažete li joj da ste dobili novu atraktivnu kolegicu, koja izgleda fenomenalno u uskoj košuljici i suknji, vaša će partnerica uvijek biti u strahu da bi se nešto moglo dogoditi između vas. Taj podatak stvarno nije bitan za vašu vezu.

Ne dijelite komplimente njezinim prijateljicama
Mislite da njezina frendica ima odličnu guzu. To je misao koju definitivno morate zadržati za sebe. Zamislite kako biste se vi osjećali da vam ona kaže da vaš kolega ima najbolja prsa koja je ikada vidjela. Bolno, ha!?