STADION POLUDIO

Navijačica u zanosu otkrila grudi

05.02.2010 u 13:57

Bionic
Reading

Kako izgleda kad žene pod utjecajem alkohola obuzme navijačko ludilo? Svjetskoj javnosti to je zorno pokazala Leah Catherine Spencer koja je u navijačkom zanosu podignula majicu i pokazala grudi

Donedavno anonimna 30-godišnjakinja preko noći je postala poznata, i to zahvaljujući nimalo sramežljivom ponašanju na utakmici. Naime, Amerikanku Leah Catherine na utakmicu u Monterreyju poveo je dečko koji se nikako nije nadao njezinom šouu.

Nakon drugog pogotka domaćih igrača Leah Catherine je postala euforična pa je u navijačkom zanosu podignula majicu i pokazala grudi. Ne treba posebno napominjati da je utakmica u tom trenutku pala u drugi plan, a mušku publiku obuzelo je oduševljenje.

Ipak, ponašanje seksi Amerikanke koja se opuštala uz alkohol nije ostalo bez sankcija pa je nakon utakmice privedena u policiju. 'Uhićena sam jer sam pokazala grudi. Je li to protuzakonito ili samo nije dio vaše kulture?', zapitala je Leah Catherine policajce.

Srećom, Amerikanka bujnih grudi nije dugo ostala u pritvoru, a diljem svijeta prepričava se i pregledava njezin 'navijački nastup'.

  deadspin.com