ODLUČILO 8.000.000 MUŠKARACA

Izabrane najpoželjnije žene na svijetu

20.01.2010 u 10:55

Bionic
Reading

Kanadska glumica Emmanuelle Chriqui, prema mišljenju osam milijuna muškaraca u izboru Ask Mena, najpoželjnija je žena na svijetu, a slijede je Marisa Miller i Kate Beckinsale

Lijepa 32-godišnja glumica najpoznatija po ulozi u seriji 'Svita' svrgnula je s trona svoju kolegicu, prošlogodišnju najpoželjniju ženu na svijetu Evu Mendes. Iako se rijetko pojavljuje u medijima, a još manje u trač rubrika, Emmanuelle je proglašena ženskom s najviše kvaliteta koje muškarci traže u djevojci ili supruzi.

Izbor Ask Mena deseti je po redu, a prethodne pobjednice bile su Katherine Heigl, Beyoncé, Jessica Alba i Adriana Lima. 'Ovo je najveći kompliment koji sam mogla dobiti jer dokazuje da me doživljavaju kao cjelovitu osobu', kaže Chriqui koja se lani nalazila na 12. mjestu.

Na drugom mjestu našla se prsata plavuša, manekenka Marisa Miller, a na trećem britanska glumica Kate Beckinsale koju je Esquire proglasio najseksi ženom na svijetu.

Bogata nasljednica Paris Hilton nije se uopće pojavila na ovoj listi, a s nje je ispala i Britney Spears. Najseksi žena na svijetu po izboru FHM magazin, glumica Megan Fox prošle se godine nalazila na drugom mjestu, a ove je godine pala na 11. mjesto. Krivac tome je njezino prečesto pojavljivanje u medijima.

Na listi se po prvi put pojavila i Clooneyjeva seksi izabranica Elisabetta Canalis, standardne favoritkinje Jessica Alba i Beyonce čvrsto drže peto i šesto mjesto, a na 88. mjestu našla se glumica Angelina Jolie