Ljubav i seks KAD JE SLAĐE...

Polovica žena voli mlađe muškarce

  • Autor: A. S.
  • 15.1.2010 8:40:00
  • 15.1.2010 8:00:00

Više od 40 posto žena zrele životne dobi izrazilo je želju za eksperimentiranjem s mlađim muškarcima, ako to već i nisu učinile, pokazalo je novo istraživanje

Anketu na preko dvije tisuće žena provela je stranica YesMrsRobinson.com, a ispitane su bile samo žene starije od 40 godina. Njih više od 40 posto priznalo je da bi voljelo izlaziti s mlađim muškarcem, a četvrtina je to već i učinila.

Međutim, većina žena ogradila se izrazivši svoje 'granice', koje znače da u pravilu ne bi izlazile s nekim tko je mlađi od 13 godina.

Oko 17 posto ispitanica priznalo je da bi prevarile svoje supruge s mlađim kad bi bile sigurne da se za to nikad neće saznati, a 14 posto zrelih žena reklo je da mašta o mlađim muškarcima. Petina žena izjavila je i da smatra nekog od prijatelja sina tinejdžera 'slatkim'.

Glasnogovornik stranice koja spaja starije žene s mlađim muškarcima rekao je: 'Otkrili smo da preko šest milijuna žena koje trenutačno izlaze s mlađim muškarcem uglavnom smatra da se zbog toga osjećaju barem nekoliko godina mlađe. Možda bi žene koje su same trebale početi razmišljati o promjeni kriterija o dobi partnera.'
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
ModaKomoda Pročitaj više
Horoskop
Horoskop Pročitaj više