DISCO KUGLICA

Lowe Hewitt ukrasila međunožje Swarovskim

14.01.2010 u 17:34

Bionic
Reading

Glumica Jennifer Love Hewitt odlučila se počastiti blistavim skupim kristalima. No da bude drukčija od drugih, kamenjem Swarovski ukrasila je genitalije

Jennifer iza sebe ima vezu s pjevačem Johnom Mayerom i glumcem Rossom McCallom te zaruke s kajakašem Bradom Luddenom. Kako bi se oporavila od posljednjeg prekida, dopustila je prijatelju da je razveseli nešto drukčijim make-overom.

'Nakon teškog prekida prijatelj mi je stavio Swarovski kristale na 'moju malu'. Osjećala sam se grozno, prošla sam kroz mučan prekid. Trebalo mi je nešto da me razveseli, a to nikad nisam probala pa sam se, eto, odvažila. Super izgleda, baš je slatko. I baš mi je pomoglo! Izgleda kao neka disco kugla tamo dolje', objasnila je Jennifer.

Lijepa brineta je na TV showu 'Lopez Tonight' osim toga priznala da je skoro ostavila svog sadašnjeg dečka Jamieja Kennedyja, jer ju ja od milja nazvao 'kruškolikim dupencetom'.

'Kad smo prvi put išli na odmor, taman sam se spremala obući bikini i bila sam prilično nervozna. Čula sam ga da dolazi pa sam zauzela neku seksi pozu, a on mi je rekao: 'Hej, malo moje kruškoliko dupence!' Hladno sam ga pitala zna li uopće kako izgleda kruška te mu objasnila da se kruška samo širi i postaje sve veća i da uopće nije lijepo voće', uzrujala se glumica.