I TO SE DOGAĐA

Šest razloga zašto muškarci glume orgazam

14.01.2010 u 08:00

Bionic
Reading

Mislite da samo žene glume orgazam? Potpuno netočno! Vjerovali ili ne, i neki muškarci glume da su doživjeli seksualni vrhunac

Zašto muškarci glume orgazam? Razlozi su brojni, ali svi se ipak mogu svesti pod jedan zajednički nazivnik, a to je mačizam.

Od muškaraca se očekuje da u svakome trenutku budu spremni za seks. Za njih ne postoje isprike. Budući da su pod takvim pritiskom, neki muškarci glume orgazam. Točnije, neka su istraživanja pokazala da to čini njih od 11 do 25 posto.

Iako će se neki pitati kako je to moguće da muškarci glume orgazam, činjenica je da nitko ne provjerava što je nakon seksa ostalo u kondomu. Čak i ako nema kondoma, postoje načini na koje će muškarci skriti da nisu postigli orgazam jer će ejakulirati negdje gdje žena neće provjeravati. Otkrivamo šest najčešćih razloga zašto muškarci glume orgazam.

Brojni su razlozi zašto muškarci glume orgazam
Erekcija pri kraju
Neuspjeh je vrlo osjetljiva stvar. Osim njegove muškosti, osjetljiviji je samo njegov ego. Ako on tijekom odnosa primijeti da je njegova erekcija pri kraju, pretvarat će se da je orgazam tu te će priču lažno privesti kraju. Sve to kako njegova partnerica ne bi uočila da on ne može.

Previše masturbiranja

Nedugo prije seksa s vama, on se malo zabavljao sam. I sad kad se seksa s nekim tko nije njegova ruka, ima malenih poteškoća. On se, naime, potrošio ranije i sada ne može ejakulirati pa odglumi orgazam.

Ne da mu se

On vidi da vi želite seks, ali njemu se jednostavno ne da. Nema nikakvih posebnih razloga, ali jednostavno u tom trenutku nije za seks. Budući da takvo što njemu nije dozvoljeno, on se primi posla i, naravno, odglumi završetak priče.

Iscrpljen je
Muškarci glume orgazam i kad su iscrpljeni. Iako možda želi seks, organizam mu je previše umoran i on se samo želi odmoriti. Kako ipak dužnost ne bi ostala neispunjena, on će seks odraditi, ali će vrlo vjerojatno orgazam odglumiti.

Strah pred velikim očekivanjima
Ako su izazovi koji su postavljeni pred muškarca za njega preveliki, njega će uhvatiti strah i panika. Neki muškarci nisu baš toliko iskusni u seksu, a njihova partnerica očekuje vrhunsku izvedbu među plahtama. Oni se uplaše jer ne žele iznevjeriti njezina očekivanja pa pribjegnu lažima. Kako bi seks što prije priveli kraju i tako si skratili muke, oni odglume orgazam.

Dosadni seks
Glumljeni orgazam ponekad se zna događati u dugotrajnim vezama u kojima je seks postao rutina. Muškarcima u takvim vezama seks postaje tek nešto što se treba odraditi. Za njih tu nema uživanja i osjećaju dosadu. Kako bi dužnost što prije završili, partnerici znaju prirediti pravu predstavu glumljenog orgazma.