ZVIJEZDE I PLESAČI O SEKSU

Vanessa Radman poželjela više seksa u novoj godini

22.12.2009 u 15:04

Bionic
Reading

O ljubavi i seksu govore sudionici ovogodišnjeg 'Plesa sa zvijezdama', pobjednici Franka Batelić i Ištvan Varga. Svoje seksualne maštarije i želje za iduću godinu otkrit će nam i Iva Šulentić, Sandi Cenov, Vedran Mlikota, Vannesa Radman i drugi

Franka otkriva da dosad nije bila baš za duge veze jer je slobodnog duha. Privlače je umjetnički, avanturistički tipovi, a nimalo joj se ne sviđaju štreberčine. Mlada pjevačica osim toga otkriva da voli kad frajer zna što želi. U novoj godini poželjela bi da se ponovo zaljubi, ali i da se možda, za promjenu, okuša u nekoj čvršćoj vezi.

Njezin plesni partner Ištvan Varga u novoj je godini pak poželio još više seksa. Član žirija Elio Bišan otkrio je da voli mlađe žene jer smatra da one pomlađuju starije muškarce.

Voditeljica Iva Šulentić otkriva da više ne nosi crveno rublje jer ono definitivno ne donosi sreću, barem ne u njezinom slučaju.

Glumica Vanessa Radman poručila je svima da seks nije cilj nego sredstvo te da treba više voditi ljubav. Priznala je da joj je to nedostajalo u ovoj godini, pa se nada da će u sljedećoj i toga biti više.

Što o seksi maštarijama i željama u novoj godini misle Duško Čurlić, Frano Lasić, Sandi Cenov i ostali sudionici, pogledajte u videoprilogu!