SAMO OPUŠTENO

Zašto muškarci više uživaju u seksu?

24.12.2009 u 08:00

Bionic
Reading

Muškarci se tijekom samoga seksa ne zabrinjavaju previše. Njima je samo važno zadovoljstvo i uživanje. Kod žena je pak situacija potpuno drukčija

Premda i žene sve više prihvaćaju muške načine ponašanja u seksu, činjenica je da se mnoge žene još uvijek ne mogu potpuno opustiti za vrijeme seksa. Uvijek su zabrinute zbog svoga izgleda i boje se da partner primjećuje njihove sitne nedostatke. Međutim, iz muške perspektive sve izgleda drukčije.

Obožavaju svoje i vaše međunožje
Za razliku od žena, muškarci sa svojim međunožjem imaju blizak odnos i uživaju u njemu. Smatraju da su lijepi te da je sve baš onako kako treba biti. Kod žena je potpuno drukčija priča pa muškarci vrlo često ne mogu shvatiti zašto ona ne želi skinuti gaćice. Njima je potpuno nepojmljivo da prepreka za seks može biti to što niste svježe depilirani. Oni ionako ne obraćaju pažnju na takve sitnice.


Muškarci ne trebaju posebne pripreme za seks
Uzbuđuju ih detalji
Žene se ponekad dugo spremaju i uređuju kako bi uzbudile svoga muškarca. Međutim, činjenica je da muškarce uzbuđuju detalji na koje vi i ne pomišljate. Primjerice, sjedite zajedno na kauču, vi ste u kućnom izdanju, nagnete se i slučajno otkrijete rame. U tom trenutku njegova seksualnost počne se buditi, a da vi uopće nemate ideju što se dogodilo.

Uvijek su spremni za seks
Za razliku od žena, muškarci smatraju da su uvijek spremni za seks te da za takvu aktivnost ne moraju provoditi pripremne radnje. Žene se neće upustiti u seks ako se boje da su se uznojile ili nisu svježe depilirane. Muškarci nemaju takvih problema i njima neće biti problem otići u krevet nakon cijeloga radnog dana i piva nakon posla s prijateljima. Oni se ne zamaraju detaljima i prepuštaju se uzbuđenju.

Prihvaćaju pomoć
Kada ga iznenada zaskočite, njegovu penisu trebat će malo više pažnje kako bi bio spreman za sve ono što vi želite. Muškarcima nije problem pokazati da nisu potpuno spremni za seks te da je pomoć žene dobro došla. Žene pak pristaju na seks čak i kada nisu uzbuđene. Trebale bi se ugledati na muškarce te zahtijevati od svog partnera da ih uzbudi tako što će se najprije pozabaviti njihovim klitorisom.

U potpunosti uživaju u seksu
Nevjerojatno je o čemu sve žene razmišljaju tijekom seksa. Jesam li debela, kako mi izgleda trbuh, vidi li mi se celulit, to su samo neka od pitanja koja se motaju po ženski glavama. Kod muškaraca je situacija potpuno drukčija. Oni se potpuno opuste i uživaju te ne razmišljaju ni o čemu drugome, osim o užitku. Žene bi trebale prihvatiti takvo ponašanje, jer činjenica je da muškarci u trenutku strasti ne primjećuju ništa od onoga o čemu žene razmišljaju.