OBLINE KOJE ODUZIMAJU DAH

Seksi komadi koji su obilježili 2009. godinu

03.12.2009 u 09:00

Bionic
Reading

Ni ove godine svijet nije ostao uskraćen za vruće fotografije seksi komada. Svijetom su 'drmale' Britanke, Amerikanke i Australke, ali i Hrvatska je pokazala da ima svojih aduta. Vikki Blows, Joanna Kruppa i Elisabetta Canalis samo su neke od ljepotica koje su raspaljivale maštu muškaraca

Joanna nikog ne ostavlja ravnodušnim

Godinu na izmaku svakako su obilježile seksi Britanke. Bivša miss Velike Britanije Danielle Lloyd u više je navrata pokazala da je gorljiva poklonica razgolićenih fotografija, a muške uzdahe mamila je i atraktivna 23-godišnja plavuša Elle Liberachi, koja se može pohvaliti savršenim tijelom i zamamnim oblinama. Njezinim stopama išla je i putena Vikki Blows koja bez problema skida sve sa sebe, na radost muške publike.

Raj za oči 2009. godine bila je i prekrasna plavuša savršenog tijela Joanna Kruppa koja je nedavno uzdrmala i crkvene krugove. Naime, Američka katolička liga osudila je njezine fotografije snimljene za PETA-ine oglase na kojima je svoje ženske adute pokrila velikim križem. Vrhunska poslastica ove godine bile su i golišave fotografije poznate glumice Mille Jovovich koja je pokazala da u tridesetima izgleda bolje nego ikad te da trudnoća nije ostavila traga na njezinu savršenu tijelu.

Put do brojnih obožavatelja ove godine pronašla je i najseksipilnija žena Australije Emily Scott koja je golim fotografijama pokazala zašto je smatraju jednom od najljepših glumica i manekenki, a svoje čari bez imalo srama otkrila je i glumica Olivia Wilde, koju je časopis Maxim proglasio najseksi ženom na svijetu.

Godina na izmaku bila je u znaku seksi zaručnice Georgea Clooneyja. Lijepoj Talijanki Elisabetti Canalis dosad nije bilo strano otkrivanje savršenih proporcija, a tako je bilo i ove godine, na čemu joj je muška publika iznimno zahvalna.

Iako i Hrvatska ima svojih ljepotica, one su znatno čednije od svojih kolegica diljem svijeta. Ipak, časopis Klik uspio je barem donekle razodjenuti ljepotice koje su mamile uzdahe brojnih muškaraca u Lijepoj Našoj. Atraktivna 22-godišnja manekenka Rea Matas pokazala je da i Hrvatska ima svoju zanosnu Angelinu Jolie, u vatrenom izdanju fotografirala se i RTL-ova voditeljica Belma Hodžić, kao i zgodna 'kunolovka' Sanja Tahirović. U našoj fotogaleriji možete se prisjetiti seksi komada koji su obilježili 2009. godinu te još jednom uživati u njihovoj ljepoti.