DAKOTA JOHNSON:

'Nije li orgazam Božji dar'

15.01.2017 u 11:27

Bionic
Reading

Glumica Dakota Johnson koju ćemo uskoro moći vidjeti u filmu 'Pedeset nijansi mračniji' – nastavku filma 'Pedeset nijansi sive' – za Vogue je komentirala svoju nagost u filmovima, kao i svoj odnos s kolegom Jamiejem Dornanom

Dakota Johnson za filmove koji se temelje na knjigama autorice E. L. James potpuno se razodjenula jer im to, tvrdi, daje autentičnost. Lijepa 27-godišnja glumica nedavno je za časopis Vogue dala intervju u kojem je komentirala novi film 'Pedeset nijansi mračniji'.

'Nagost je vrlo zanimljiva za glumca. Jamie Dornan i ja dugo smo i blisko surađivali. Nije bilo ograničenja. Cijela stvar bila je vrlo iskrena i puna povjerenja. No, ipak, koji rizik! Što bi se dogodilo da se ispostavilo da je Dornan običan gad? Nema šminke. Nema odjeće koja dopunjuje priču. Nema nakita koji upućuje na društveni status. Sve je u izvedbi', pričala je Dakota Johnson o svom iskustvu snimanja s kolegom Jamiejem Dornanom.

Glumica ne zna hoće li se prestati skidati za film kad joj se grudi prestanu opirati gravitaciji. Njoj se čini kako ima više europski mentalitet o tim stvarima i ne želi vidjeti scenu seksa u donjem rublju jer to nije iskreno.

'Ljudi su goli kad se j*bu. SAD još uvijek previše potiskuje seksualnost. Nije li orgazam Božji dar', komentirala je glumica.


Dakota Johnson također je opovrgnula glasine kako ne voli franšizu u kojoj glumi.

'Ponosna sam na svoj doprinos. To je dobra priča i smatram kako je drugačija, a različitost je ono što mene zanima', rekla je Dakota Johnson.

Na kraju je odgovorila i na pitanje o glasinama o intimnoj vezi s Jameiejem Dornanom.

'Mrzimo se i imamo aferu. Svi su u pravu. Je li to dobar odgovor?' nasmijala se Dakota Johnson.