ZAPISANO U ZVIJEZDAMA

Evo koji su horoskopski znakovi najnevjerniji

09.01.2017 u 18:54

Bionic
Reading

U zvijezdama je navodno zapisano sve, a ako ste u horoskopu Vodenjak i u vezi ste s osobom koja vjeruje u njega, vrlo lako biste se mogli naći pod povećalom

Vodenjak je naime horoskopski znak s najvećim izgledom da će prevariti svog partnera. Razlog više za brigu, čak i ako niste previše skloni vjerovati horoskopu, taj je da do ovog zaključka nisu došli astrolozi, nego tim koji stoji iza aplikacije za sklapanje izvanbračnih veza Victoria Milan.

Zaključak je izveden na temelju analize podataka tvrtke iz 2016. godine. Prema istoj analizi, piše MyDomaine, nakon najnevjernijih Vodenjaka, šanse za nevjeru opadaju sljedećim redoslijedom horoskopskih znakova: Riba, Ovan, Bik, Blizanci, Jarac. Rak, Lav i Djevica imaju iste izglede za nevjeru, a niz nastavljaju Vaga, Škorpion i Strijelac.

'Vodenjaci su vruće krvi, seksualni znakovi i ne može ih se kriviti za ono što je zapisano u zvijezdama', rekao je osnivač i direktor tvrtke Victoria Milan Sigurd Vedal.

Zanimljivo, analiza koju je provela tvrtka, u čijem je vlasništvu aplikacija za praćenje ciklusa mjesečnice i ovulacije Eve, od svih horoskopskih znakova Vodenjake je pokazala kao seksualno najaktivnije.