CILJ OPRAVDAVA SREDSTVA

Kako žene manipuliraju muškarcima

02.12.2009 u 09:10

Bionic
Reading

Iako ih se naziva nježnijim spolom, žene ponekad znaju biti itekako okrutne, posebno u vezama kad ne prežu ni od manipulacije kako bi dobile ono što žele. Prepoznajte na vrijeme najčešće metode manipulacije

Ne javlja se na telefon
Sretni ste jer vam je dala telefonski broj, ali kad je zovete, ona se ne javlja. Još je gori scenarij kada shvatite da vam je dala lažan broj. Neke žene daju telefonski broj jer im je to lakše nego da vam u lice kažu da joj se ne sviđate. Nejavljanje žene znaju koristiti i kad su u vezi, ali kada se ubog nečega ljute. Na taj način žele izboriti ono što žele, ali nisu to spremne napraviti otvorenom komunikacijom.

Nekim ženama nije strano ni manipuliranje emocijama
Muškarci kao sponzori
Neke žene koriste svoj seksipil kako bi navele muškarce da ih časte pićem, a kasnije da im kupuju poklone. Obično traže bogatije muškarce. Dio njih želi brak s takvim muškarcima, ali dio njih bit će s vama dok im to koristi, a kasnije će naći novu žrtvu. Bogatu, naravno.

Zlatna rezerva
U vezi ste već neko vrijeme i živite zajedno. Odjednom primjećujete da se ona ponaša drukčije. Tajnovita je i izbjegava otvoren razgovor. Svi znakovi upozoravaju vas na to da se pojavio netko drugi i da je prekid blizu, ali ona još uvijek ne odlazi. Zašto? Jer 'drugi teren' nije još do kraja pripremljen. Riječ je o nesigurnim ženama koje ne mogu biti same i ne napuštaju staru vezu dok nova ne postane sigurnija. To su žene koje 'miksaju' veze.

Emotivna manipulatorica
Muškarci ne vole vidjeti ženu kako plače, a neke žene to znaju jako dobro koristiti. Uz malo suza, mogu dobiti sve što požele. Budući da veliki dio muškaraca ne razumije žensku osjećajnost, padaju na sitne trikove emotivnih manipulatorica. Uz pomoć suza i drugih emotivnih ucjena, takve žene dolaze do ciljeva koje žele.

Ismijavanje u javnosti
Neke vrlo okrutne žene vole ponižavati svoje muškarce, posebno u društvu drugih ljudi. Vole ih podbadati, spuštati i činiti ih glupima i nesposobnima. Posebno se vesele kada za to imaju publiku koja se smije njihovim dosjetkama. Takvim ženama ponižavanje služi za zabavu kojom ponižavaju partnere, a sebe uzvisuju i prikazuju duhovitima. Ako muškarac slučajno i kaže nešto u svoju obranu, one će mu ironično dobacuju da se jednostavno ne znaju šaliti.

Ne žele seks
Ovo je, nažalost, vrlo česta metoda kojom se žene koriste kako bi nešto dobile. Bez obzira na to što je učestala, ne znači da je manje manipulativna metoda. Žena uskraćuje seks muškarcu, jer zna da on ima veću prirodnu potrebu za time od nje. Čini to kako bi dobila ono što želi. Obično i uspijeva u tome.

Flertuju kako bi izazvale ljubomoru

Možda osjeća da je ne cijenite dovoljno ili ste možda posvađani pa ona flertuje s drugima kako bi vas učinila ljubomornim. A možda jednostavno uživa u tome što vas muči. Koji god bio razlog, žene koje otvoreno flertuju s drugim muškarcima pred svojim partnerom, nezrele su i manipulativne.