DOBRE I LOŠE STRANE

Otkrijte kako se svaki horoskopski znak ponaša u vezi

10.12.2016 u 07:00

Bionic
Reading

Budući da svaki zodijački znak ima jedinstven skup osobina, korisno je imati 'šalabahter' za ophođenje sa svakim od njih u potencijalnoj vezi. Donosimo prikaz prednosti i nedostataka stupanja u vezu s pripadnicima svih znakova

Ovan

Prednosti: Ovan je vrlo dinamičan i uvijek spreman za akciju. Odvažan je i neposredan. Njegova je energija zarazna, a kemija između vas nevjerojatna - ili je uopće nema.

Nedostaci: Može biti previše nestrpljiv i isključiv. Slabo prepoznaje nijanse tuđih emocionalnih stanja i prebrzo donosi odluke. Na lošem je glasu jer ne odgovara na e-mailove, pozive i poruke.

Bik

Prednosti: Bik je prilično pouzdan i poduzima sve da se osjećate sigurno i zaštićeno. Velikodušan je domaćin, a možda i dobar kuhar. Pri udvaranju nastupa postepeno, ostavljajući drugoj strani dosta manevarskog prostora.

Nedostaci: Ponekad je jako tvrdoglav i nepopustljiv. Materijalna strana odnosa mu je previše važna.

Blizanci

Prednosti: Brzo se zbližava i stvara zabavno ozračje. Domišljat je, radoznao i pričljiv pa s njim uglavnom nije dosadno. Zna pomalo o koječemu.

Nedostaci: Budući da ima brojne interese, može se ponašati kao sveznalica i dijeliti vam neželjene savjete. Povremeno zabada nos tamo gdje mu nije mjesto.

Rak

Prednosti: Prema partneru je brižan i odan. Nastojat će vam pružiti udobnost. Prepoznaje tuđa raspoloženja i prilagođava im se. Povjerljiv je i čuva tajne.

Nedostaci: Mnogo puta nađe se uvrijeđen, no ne kaže tko ili što je uzrok tome. Vaši pokušaji da doznate više samo ga tjeraju da se zatvori dublje u oklop.

Lav

Prednosti: Topao je, srdačan i pokreće zbivanja. Unosi boju, okus i miris u vaš život. U njegovom se društvu osjećate važno (naravno, samo dok ste vi njemu važni).

Nedostaci: Lav nije poznat po osjetljivosti na tuđe osjećaje. Postupa po svom i ne prihvaća kritiku. Ako vas povrijedi, smatra da ste si sami krivi.

Djevica

Prednosti:
Uljudna je, pouzdana i uredna. Dogovori s njom prilično su čvrsti. Vodi računa o vašim osjećajima i nastoji vas sačuvati od neugodnih situacija.

Nedostaci: Sitničava je i teško se suzdržava od prigovaranja. Opsjednuta je nekim stvarima preko kojih drugi prelaze (to može biti bilo što). Katkad previše razmišlja i analizira umjesto da djeluje.


Vaga

Prednosti: Uglavnom su vrlo ugodne u društvu. Vješte su u zavođenju, bilo da preuzimaju inicijativu, bilo da glume vaš plijen. Navode vas da se osjećate željeno i voljeno.

Nedostaci: Previše drže do forme i pojavnosti. Tuđe ponašanje i izgled važniji su im od duše. Katkad su neiskrene i prijetvorne pa ne znate na čemu ste s njima. Mogu vam raditi iza leđa.

Škorpion

Prednosti: Ako se emocionalno povežete sa Škorpionom, to će vjerojatno biti vrlo dubok i strastven odnos. Moći ćete računati na njega u dobru i zlu.

Nedostaci: Tijesna povezanost ima i dobrih i loših strana. Njegova posesivnost i intenzitet pomalo zastrašuju. Malo tko želi biti pod tako čvrstom kontrolom.

Strijelac

Prednosti: Strijelac je zabavan, šaljiv i optimističan. Uvijek je spreman za nova iskustva i povezivanje s ljudima. Doživljaji s njim vrijedni su pamćenja.

Nedostaci: Brzo mu postaje dosadno pa stalno traži promjene i uzbuđenja. A to može biti i nova osoba ili nešto (doslovno) opasno. Usput, često je nemaran i neodgovoran.

Jarac

Prednosti: Ne morate brinuti o njegovoj vjernosti i odgovornosti. Uđete li u vezu, pazit će da vam ništa ne nedostaje, no neće se razbacivati. Njegov je moto korektnost i predvidljivost.

Nedostaci: Sklon je kontroli i provjeravanju. Sumnjičit će vas da puno trošite ili se nalazite s drugim. Ponekad se povlači u sebe i odbija ljudski kontakt.

Vodenjak

Prednosti: Duhovit je, svjež i originalan. Spontan je i potiče druge da se također otvore. Zanimljiv je sugovornik i raznovrstan ljubavnik.

Nedostaci: Previše je hirovit i nepredvidljiv. Njegovi su ideali većini nerazumljivi i neprihvatljivi. Ponekad će pomoći neznancu na svoju ili vašu štetu. Može iznenada postati agresivan.

Ribe

Prednosti: U potpunosti će razumjeti vas i vaše osjećaje. Ako vas voli, bit će vam krajnje odan. Brinut će se o vama i pomagati vam te ugađati na razne načine.

Nedostaci: Jako je osjetljiv i ćudljiv. Sad je ushićen, a tren poslije tužan ili bijesan. Vaši pokušaji da otkrijete što mu uzrokuje promjene raspoloženja osuđeni su na neuspjeh.