ZNATIŽELJNE U SEKSU

Kako zadovoljiti samosvjesnu ženu

27.11.2009 u 08:00

Bionic
Reading

Moderne zaposlene žene znaju što hoće u životu. I znaju što hoće u krevetu. Znate li i vi?

Ona je zaposlena, gradi karijeru, konstantno se obrazuje, radi na sebi i izgleda sjajno. To je otprilike slika moderne žene. Ali to je i slika žene koje muškarci rado promatraju, ali joj se boje prići.

Među nekim muškarcima vlada i predrasuda da su takve žene hladne u krevetu pa ni ne pokušavaju ostvariti kontakt s njima. Potpuno netočno! Znanstveno je dokazano da obrazovanije i samosvjesnije žene više uživaju u seksu te da su sklonije eksperimentiranju.

Kako, dakle, prići samosvjesnoj ženi? Kako je osvojiti i zadovoljiti u krevetu?


Duhovito prilaženje

Samosvjesne žene znaju uživati u seksu

Ne morate nužno izgledati kao George Clooney ili Brad Pitt da bi vas samosvjesna žena primijetila. Zapravo, ono što njih privlači su muškarci koji znaju što žele i koji znaju biti duhoviti i zanimljivi. Ako joj želite prići, opustite se i budite ono što jeste, jer ona prepoznaje glumljeno ponašanje. Takve žene obično padaju na verbalnu komunikaciju pa bi bilo dobro da joj priđete nekom duhovitom izjavom. Poanta je da je zaintrigirate i da se zavučete u njezin um. Samosvjesne žene vole nove i neobične stvari pa je obično zainteresiraju i takvi muškarci. Vole kada ih muškarac zna i može nasmijati. Dakle, samo hrabro i bez glumljenja.

Zabavni izlasci

Izlasci sa samosvjesnim ženama mogu biti jako zanimljivi, jer one ne očekuju da ih vi stalno zabavljate. Naprotiv, i one će s vama poželjeti podijeliti neka zanimljiva mjesta koja su ranije otkrile. One ne očekuju da ih vodite u najskuplje restorane, jer se mogu itekako dobro zabaviti i na, primjerice, nekom zanimljivo osmišljenom izletu. Važno im je da osjete da vam se stvarno sviđaju, ali i da otkriju vašu zanimljivu osobnost. Samosvjesne žene neće olako uletjeti u vaš krevet, stoga na početku ni ne pokušavajte tako nešto.

Maštovit seks

Samosvjesne žene u zdravoj i stabilnoj vezi koja je rezultat dobrog upoznavanja, žele i uzbudljiv seks. Druženje u krevetu s njima može biti nezaboravno iskustvo. Mogu biti nježne i divlje, mazne i dominantne, romantične i sirove. Nije im problem inicirati seks, a sklone su i eksperimentiranju. Seks s njima je sve, samo ne dosadan. Otvorene su i za seksualne aktivnosti na neuobičajenim mjestima. Tjera ih znatiželja, a znaju uživati u partnerovu, ali i vlastitu tijelu. Maštovite su, a to očekuju i od partnera. Ako volite seks i sve njegove blagodati, samosvjesna žena bit će vam dobra partnerica.

Ravnopravno partnerstvo

Neka su istraživanja pokazala da moderni muškarci vole biti u vezi sa samosvjesnim ženama. Razlog je taj što samosvjesne žene ne očekuju da im muškarac ispunjava život, jer su ga one već same ispunile. Nisu zahtjevne i očekuju ravnopravan odnos u vezi. Njima nije problem muškarcu dati vlastito slobodno vrijeme, jer i same žele vrijeme za sebe. Vole i žele kvalitetno provedeno vrijeme s partnerom. Sve u svemu, samosvjesne žene sposobne su ostvariti kvalitetnu vezu u kojoj oboje partnera mogu ostvariti vlastite potencijale.