OTKRIVAMO

Tipovi žena s kojima muškarci vole izlaziti

02.01.2009 u 08:00

Bionic
Reading

Muškarci vole slatkice jer im povlađuju i ne ulaze u konflikte, atraktivne žene podižu im ego, a samopouzdane i izravne znaju se suprotstaviti i povisuju adrenalin

To su samo neki tipovi žena na koje padaju muškarci. Mi vam donosimo još neke s kojima biste svakako trebali izlaziti da biste našli svoju idealnu polovicu.

Atraktivni komad
Većina muškaraca pored sebe voli imati izuzetno zgodnu i lijepu ženu s kojom će ponosno prošetati po špici. Ona svom partneru podiže ugled među drugim ženama, ali i muškarcima.

Neovisna i jaka
Ovakav tip žene odgovarat će vam ako i vi sami nemate puno vremena da biste se posvetili vezi. Ona ima svoj život i neće vam se objesiti oko vrata. Ona želi muškarca, ali ga ne traži očajnički i ne sputava ga. Ne spada u tip žena koje traže muškarce da riješe njihove probleme.

Svaki muškarac trebao bi bar jednom biti sa ženom koja voli seks i ne glumi sramežljivicu

Seksualna predatorica
Svaki muškarac morao bi bar jednom u životu biti s ovakvom ženom. Onavoli muškarce i seks i oko toga ne pravi dramu. Uživa u tjelesnojljubavi i ne glumi sramežljivicu, pa je mnoge druge žene ne vole i u njojvide i konkurenciju.

Slatkica
Ova cura je jednostavna, draga i u njoj nema nimalo zloće.Zadovoljna je svojim životom i ne traži puno. S obzirom na to da su ovakvecure u današnje vrijeme vrlo rijetke, kada je nađete, čuvajte je kaopravi biser.

Majčinski tip
Ovaj tip, naravno, provlači se kroz sve ostale, no žena kod koje je jako izražena privrženost obitelji pravi je majčinski tip. Ona iznad svega želi život posvetiti djeci i suprugu. U jednoj fazi života, ako nabasate na ovakvu ženu, može vam se učiniti kao omča oko vrata, no već za nekoliko godina upravo ćete takvu životnu suputnicu i tražiti.

Karakterna i šarmantna
Ima muškaraca koji pored sebe vole imati ženu snažnog karaktera i osobnosti. Ova žena možda nije idealne ljepote, ali njezin šarm obasjat će prostoriju. Ona je tip osobe s kojom je jednostavno i ugodno biti u društvu.

Najbolja frendica
Ovo je tip žene s kojom muškarcima zna biti vrlo ugodno. Samo pet minuta razgovora s njom i čini vam se kao da se znate godinama. Uvijek je na vašoj strani i voli isto što i vi.

Naravno, idealna žena spoj je svih navedenih, no kod nekih određeni tipovi ipak prevladavaju. Otkrijte svoju idealnu kombinaciju.