VRIJEDI PROBATI

Sedam načina da ga zavedete i zadržite

19.11.2009 u 08:00

Bionic
Reading

On je predivan i vi biste voljeli završiti s njim na dulje vrijeme. Iako ste izišli tek nekoliko puta, vi želite više. Kako se ponašati?

Psihologinja Pam Spurr nudi nekoliko načina koji će vam pomoći da zgrabite svog mužjaka i zadržite njegovu pažnju, a da pritom ne djelujete očajno.

Izbor riječi
Riječi kojima se koristite dok ste u njegovoj blizini ključne su za njegovu želju da provede više vremena u vašem društvu. To je poznato kao verbalna privlačnost koja rezultira time da mu se jako svidite, a on ni sam nije svjestan zašto je to tako. Kada ste u njegovom društvu koristite se rečenicama poput 'Baš je lijepo što smo se opet sreli' ili 'Ovo je prekrasno mjesto'. Takve riječi odlaze izravno u njegovu podsvijest, tako da neće točno znati zašto mu je lijepo s vama, ali će osjetiti da mu je ugodno u vašem društvu.

Nemojte stalno biti dostupne
Ton glasa
Osim izbora riječi, važan je i ton kojim govorite. Mnoge žene ne znaju da je muškarcima izuzetno privlačan ženski glas. Naravno, ne svaki. Istraživanja pokazuju da muškarci vole mekan, spor i dublji glas koji žene postižu tišim izgovaranjem riječi. To je senzualan glas koji ga suptilno zavodi. On opet neće točno znati zašto ga tako privlačite, ali će znati da obožava način na koji govorite i ton vašeg glasa.

Zaokupite njegove misli
Kako biste ga uspješno i trajno zavele, morate privući njegovu pažnju. On se mora koncentrirati samo na vas. To znači da trebate dogovarati susrete s njim na nekim mirnim mjestima, a ne u bučnim klubovima. Posebno na početku vašeg odnosa birajte tiha i ugodno osvijetljena mjesta. Kasnije možete izlaziti i u klubove, ali tek nakon što je postao opčinjen vama.

Hrana ljubavi

Žena koja ima dobar apetit na prvim spojevima prava je rijetkost. Dijelom zbog dojma, a dijelom zbog nervoze, većina žena prevrće hranu po tanjuru, a manje jede. Kako biste mu poslale snažnu podsvjesnu seksualnu poruku, jedite sa strašću, jer će on pomisliti da ste tako nezasitne i u krevetu. Dobro je poznato da su hrana i seks povezani.

Određena doza tajanstvenosti
On obožava to što vam je koža tako glatka i sviđa mu se što divno mirišete. To ne znači da mu morate otkriti što ste sve napravile da biste tako izgledale. Nikada mu nemojte pričati o svojim kozmetičkim tretmanima, o kojima on zapravo i ne želi znati. Nastavite i dalje njegovati svoje tijelo, ali u privatnosti.

Nemojte biti previše dostupne

Imali ste nekoliko vrućih i zanimljivih spojeva. Uživate jedno u drugome i želite biti zajedno 24 sata dnevno, sedam dana u tjednu. Ipak, nemojte. Povremena razdvojenost dobro će vam doći u prvih nekoliko mjeseci odnosa, a stručnjaci kažu da to ima pozitivan psihološki učinak. Naime, ako mu niste stalno dostupni on će sam poželjeti provoditi više vremena u vašem divnom društvu. Obuzdajte želju da se stalno viđate s njim i posvetite se malo prijateljicama, ali i samoj sebi. To će povećati njegov interes.


Pokažite mu i svoju 'mušku stranu
Naravno da muškarci vole žene koje su ženstvene, njegovane i lijepe. Vole kada se odijevaju kao žena i kada se tako ponašaju. Međutim, pokažite mu i više od toga. Pokažite mu da vam nije strano upustiti se u 'muške pothvate' jer time ćete povećati njegovo divljenje. Uzmite veliku četku za bojenje i ponudite mu pomoć kada bude bojio garažu ili neku drugu prostoriju. To će mu u svakom slučaju biti privlačnije nego da užasnuto vrisnete i kažete da to nećete raditi jer će vam puknuti nokat.