IŠTVAN VARGA

'Bolji sam u plesu nego u seksu'

10.11.2009 u 16:29

Bionic
Reading

Slavni plesač otkriva kako mu ples pomaže u seksu i kako reagira kad mu je partnerica preglasna u krevetu. Gledateljima Sexpressa otkrio je i kako je zbario svoju sadašnju djevojku, ali i još puno toga

Hrvatsku ponovo trese plesno ludilo, a Marijana i Petra ovoga tjedna ugostile su vrhunskog plesača Ištvana Vargu, kojem je u četvrtoj sezoni 'Plesa sa zvijezdama' partnerica mlada i talentirana pjevačica Franka Batelić.

Ištvan otkriva da dnevno vježba najmanje šest sati, a na pitanje je li istina da su plesači bolji u krevetu od običnih smrtnika, odgovorio je da ni sam ne zna. No s obzirom na to koliko truda i vremena ulaže u ples, moguće je da je u plesu ipak bolji.

Za sebe kaže da je u granicama standardno lošeg hrvatskog prosjeka, od jednom do dvaput tjedno. Tvrdi da, poput većine muškaraca, i nije previše glasan u seksu, ali i da je bio sa ženama koje se nisu sramile glasno iskazati svoje zadovoljstvo.

Također otkriva da se seksao na javnom mjestu, i to u jednom haustoru u blizini zagrebačke uspinjače. No da ne bude zabune, Ištvan je jako romantičan, prema vlastitu priznanju, ponekad čak i previše, a kako ga je osvojila djevojka, čime on osvaja i koje još seksi tajne krije, pogledajte u videoprilogu.