IZVEDBA ZA OSCARA

Zašto žene glume orgazam

09.11.2009 u 08:00

Bionic
Reading

Svaki muškarac voli vjerovati da je sjajan i nezaboravan ljubavnik, ali uvijek ga muči crvić sumnje koji se pita je li to uistinu tako. Da, njegova partnerica uvijek doživljava orgazam, no je li on glumljeni ili pravi?

Svaka žena u životu barem je jednom odglumila orgazam. Ako ćemo biti potpuno iskreni, brojne to rade i vrlo često. Međutim, to nužno ne znači propast vašeg ljubavnog života, nego jednostavno utjecaj drugih brojnih okolnosti.

Na ženu utječu brojne okolnosti pa se ona ne može do kraja opustiti u seksu

Zašto žene glume orgazam? Postoje brojni razlozi, a mi smo naveli neke od najčešćih. Da biste bili sigurni da vaša partnerica uistinu uživa u seksu s vama, bit će najbolje da s njom porazgovarate o tome. Kvalitetna i otvorena komunikacija riješit će sve eventualne nesporazume u krevetu.

Vlastite blokade
Postoje žene koje teže od drugih dolaze do orgazma. Zašto? Nema posebnog stručnog objašnjenja. Obično iza toga stoje vlastite ženine blokade poput srama i nemogućnosti ponašanja. Nisu to frigidne žene, nego samo one koje će zahtijevati više pažnje. Budući da su i same primijetile da teško dolaze do orgazma, takve žene onda će ga odglumiti.

Neraspoloženje

Žene jednostavno nisu uvijek raspoložene za seks. Mogu biti umorne, neraspoložene, iscrpljene ili tužne. Razlozi su brojni i njima tada jednostavno nije do seksa. Uporni muškarci znaju navaljivati i žena će zbog osjećaja dužnosti da ugodi partneru pristati na seks, ali zbog vlastitog neraspoloženja neće doživjeti orgazam.

Nedostatak vremena i žurba

Ponekad se događa da je žena pritisnuta nizom obaveza – obitelj, dom, posao… U takvom zauzetom rasporedu ne ostaje puno vremena za seks. Ipak, žena je pod pritiskom, jer osjeća obavezu prema partneru i pristaje na seks. Međutim, teško se opusti i stoga želi da cijela aktivnost što prije završi pa se posluži varkom i odglumi orgazam. Čisto da ubrza stvari.

Ako sumnjate da ona glumi, otvoreno razgovarajte o svom seksualnom životu
Nagrada i priznanje partneru

Postoje muškarci koji u ljubavnom smislu nisu dorasli nekim ženama. Obično je riječ o kombinaciji iskusna žena i manje iskusan ljubavnik. Ona tada preuzima stvari u svoje ruke i uči ga kako je zadovoljiti. Naravno, za svaku naobrazbu treba vrijeme pa tako i za ovu. Dok se ljubavnik ne usavrši, ona će glumiti orgazme kako bi ga nagradila za trud, ali i dobro motivirala.

Dosadan seks

Do ove situacije često dolazi u dugogodišnjim vezama kada seks više nije uzbudljiv i izazovan. Ženama je već poznat svaki partnerov potez i više ih ništa ne može posebno uzbuditi. Seksualna aktivnost im je dosadna i žena je obavlja reda radi. Orgazam odglumi, jer želi da sve što prije završi.

Nedostatak emocija

Nestanak emocija za žene uglavnom znači isprazan i površan seks. Obično se događa u vezama u kojima je nestala ljubav, a ostala navika. Zapravo je i seks samo jedna od navika, a žena ga nerado odrađuje. Glumi orgazam kako bi partneru pokazala da je završila te da je vrijeme i njemu da završi.